donderdag 22 september 2011

Tag you're it!


Wij zijn getagged door Cornelie en Manuela en nu is het de bedoeling dat we 10 dingen over onszelf vertellen en de tag doorgeven aan 5 andere bloggers.

Komt ie:

1 Dat Marijke als baby van 9 maanden oud is geemigeerd met ouders naar Down Under oftewel Australië en daar 2,5 jaar heeft gewoond. Heen vliegtuig, terug met de boot, 6 weken lang is mijn moeder ziek geweest, de arme ziel! Helaas weet ik nog maar weinig van mijn tijd in Australië af daarvoor was ik te klein. Ik wel terug ben gegaan jaren later voor een vakantie. Wat een heerlijk land en ook het huis waar we gewoond hebben opgezocht.  Ga zeker nog eens terug......................op vakantie!

2 Dat wij 10 jaar geleden een oud huisje gekocht hebben en dit van boven naar beneden en buiten rondom helemaal verbouwd hebben. Dat het er nu heerlijk wonen is. In een klein dorpje in het mooie Brabant.

3 Dat Chantal heel erg graag turnt en daarmee begon toen ze 3 jaar oud was.

4 Dat Marijke al jaren creatief is, het is zo'n 22 jaar geleden begonnen met poppen maken bij een buurvrouw. Daarna kwamen er steeds meer dames bij en hebben we veel verschillende creatieve dingen gemaakt en uitgeprobeerd o.a. poppen maken, beren maken, schilderijen van lapjes stof, theezakjes kaarten, fimo klei ( hele projecten mee gemaakt), keramiek schilderen ( tot je huis ermee vol stond), borduren, breien, 3d kaarten, sieraden maken enz.. enz............. het één en ander ligt nu op zolder in een hoekje onder de stof:)) Elke woensdagavond komen we nog bij elkaar om te knutselen en vooral onze kaakspieren in beweging houden:)

5 Dat de srapvirus ongeveer 1,5 jaar geleden is begonnen, in een creative dip ben ik (Marijke) rond gaan neuzen op internet en stuite op een blog met stempelkaarten en zo is het begonnen, een stempeltje, inkt en een enkel potloodje gekocht. Tja, dat is een beetje uit de hand gelopen..............nu is het een kast vol spulletje geworden. en er komt steeds meer bij.........................misschien weer een verbouwinkje:))

6 Dat hierdoor ook het bloggen is begonnen, wel/niet een blog. Doe dat nou maar mam lijkt me wel gezellig................oké.......................tja, weer een verslaving erbij, maar wel een hele leuke!

7 Dat wij van dieren houden, zelf hebben we een knorrende, kwijlende, snurkende en soms wat gas latend Franse Bulldog, genaamd ELMO (een monster uit Sesamstraat) weet je wel zo'n ding met een platte snoet, maar het zijn zo'n ontzettend lieve, gekke, vrolijke en aanhankelijk honden. Ook hebben we een hamster genaamd INIMINIE ( ja ook uit Sesamstraat) een lieve, altijd willen lopen, acrobatisch beestje.

8 Dat Chantal nog een andere hobby heeft, namelijk het verzamelen van nagellak, op dit moment ongeveer 80 kleurtjes, deze verzameling groeit ook wekelijks. Ze lakt haar nagels in verschillende kleuren, motiven en plakt er stickers of fimo canes plakjes op. Zal wel eens een paar foto's op het blog zetten.

9 Dat Marijke ook graag kookt, verschillende recepten uit probeert, liefst pasta of maaltijd salades.

10 Dat wij allebei van lezen houden o.a  tijdschriften, romans, thrillers enz. eigenlijk van alles!


Nu is het dus de bedoeling dat ik deze tag doorgeef aan 5 andere bloggers en de gelukkige zijn (of niet:),

Ellen  
Linda van Me,Myself and I

Dames kijk maar wat je ermee doet, het is GEEN verplichting!


 Nog even een fotootje van ons knorrend en stinkend maar o zo lieve Bullie!!

Lieve groetjes Marijke en Chantal

10 opmerkingen:

José zei

Jeetje, wat een hoop leuke dingen! Ik vond het enig om te lezen en schoot vreselijk in de lach om jullie knorrende, kwijlende, snurkende en soms wat gas latende Elmo hihihi. Ik zie het voor me. Ja en die hobbyverslaving is erg he! Daarom gaan wij naar een groter huis ;-).
Liefs, Jose

Aartje zei

Hallo Dames, wat lief dat jullie mij getagt hebben, ga eens nadenken over mijn 10 bekentenissen en het op mijn blog zetten.
Groeten Aartje

Cornelie zei

Wat leuk om te lezen allemaal!!!!! Lachen!
We kunnen wel eens bij elkaar te eten, want pasta's en maaltijdsalades houden we allebei van!haha!
Bloggen is zeker een verslaving, maar O, zo leuk!!
Groetjes Cornelie

Ingrid zei

wat een leuke dingen heb je allemaal over jullie verteld, dat was echt leuk om te lezen.
en ik vind jullie hondje echt een snoepie
zou hem zo meenemen
groetjes ingrid

Sanne zei

Bedankt voor de tag! Ik ga er wel mee aan de slag hoor, misschien heb ik morgen even de tijd om 10 dingen over mezelf te vertellen. Leuk om zo meer over elkaar te weten te komen!

Liefs Sanne

Ellen zei

Allereerst bedankt voor het ontvangen van deze tag: heel lief! Ga proberen snel ook iets over mijzelf te vertellen. Jullie verhaal is in ieder geval ontzettend leuk om te lezen, ook dat gaat je goed af!
En Elmo is een poepie om te zien...

groetjes, Ellen

Jolanda Cuper zei

Leuke foto en vooral ook een erg leuk verhaal!
Groetjes Jolanda.

Marjan zei

Hahahha, die hond!! Zo leuk om te lezen dit!

Groetjes, Marjan

Chantal zei

Leuk om te lezen allemaal! En leuk ook dat jullie mij getagd hebben! Ik ga er eens even over denken en dan plaats ik het op mijn blog :)

Groetjes,
Chantal

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Wat een enige hond Marijke en leuk om je 10 uitgebreide punten te lezen. Zo weten we weer een stukje meer van Marijke en Chantal. Jullie hebben leuke tags gemaakt en wat veel spullen aan elkaar gestuurd.
Kennen jullie elkaar of alleen van het "bloggen".
Grappig idee.
Gezellige groetjes Lida