dinsdag 21 december 2010

Eerste kerstkaartje 2011

Even weer een berichtje uit een wit Brabant. Tjonge de laatste dagen is hier een behoorlijk pak sneeuw gevallen. Maar volgens mij heeft heel Nedereland daar last van. Mooi gezicht als je niet de weg op hoeft. De kinderen hebben deze week nog school en moeten er helaas nog door op de fiets een half uur heen en weer terug. Zelf vinden ze het niet zo heel erg.
Ik heb een kerstkaartje gemaakt met de sketch van de challenge December bij CreaMiep Design Team. De kerstkaart gaat in het doosje voor 2011. Het papier heb ik van de Sint gehad en daar moest ik natuurlijk nog wel even een kaartje mee maken. Het is van Basic Grey en heet Jovial. Het stempelafdrukje, Bigsby Santa's List, heb ik gekregen van Lida omdat ik haar 20 ste volger was en is van Karen's Doodles. Ingekleurd met derwentpotloden. Tekst is van de Action en verder alleen maar twee sneeuwsterren en glitter erop gedaan. De kaart doet ook mee bij de challenge van A Spoon Full of Sugar en bij Karen's Doodles Challenge alles mag.
Van hetzelfde papier heb ik ook nog even vlug een label, tag of hoe je noemen mag gemaakt. Chantal heeft morgen haar laatste klarinetles en heeft voor haar juf een kadootje gekocht. Daar kan ze dit label aan hangen. Omdat het papier al druk genoeg is heb ik er alleen een tekststempeltje op gedaan en verder versierd met bloemen, lintjes, strasssteentjes.Een hele fijne dag verder en leuk dat jullie even langskomen.
Groetjes,
Marijke

13 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Jij bent er vroeg bij maar je kunt ze maar gemaakt hebben de kaart is mooi geworden.groetjes Joke

Tinie zei

Geweldig!!! Kerst 2011, veel succes

Groetjes Tinie

Patricia zei

Leuk kaartje en label heb je gemaakt Marijke.
Het papier is ook erg leuk. Fijne feestdagen, groetjes Patricia

Cynthia zei

Hallo Marijke,

Jij bent er op tijd bij ha ha. Wat een ontzettend leuk kaartje en meteen ook maar een label erbij erg leuk.

Groetjes,

Cynthia

Ellen zei

Beide creaties zien er heerlijk vrolijk uit. Geen gek idee om alvast wat af te hebben voor 2011. Doe ik ook hoor, nu ik nog in de kerstsferen ben. Bovendien moet ik eerst nog ontzettend inkopen voor nieuwe thema's om andere kaarten te kunnen maken. Dus ik speur weer heerlijk rond.
Wat is nou jullie beste aanschaf voor jullie kaarten, behalve papier? Ik denk dan met name aan 'gereedschap'. Ik hoor het graag!
groetjes, Ellen
P.s. ook hier veel sneeuw!! Prachtig ziet het er uit.
groetjes, Ellen

Nathalie zei

Hallo Marijke,

Wat een mooi papier heb je gebruikt en een vreselijk leuke stempel. Ik ben inmiddels ook voor volgend jaar begonnen met een Kerstkaart.

Groetjes Nathalie

CreaRenata zei

Tjonge, wat ben jij snel! Ik cind je kaartje erg leuk. Fijn dat je meedoet met Karens Doodles NL!

gr. Renata

Sanne zei

Zo, jij bent er vroeg bij! Dat doe je goed! Ik kom er altijd te laat achter dat ik nog zo veel kaartjes moet maken en dan heb je er altijd te weinig... Het afdrukje van Karen Doodles vind ik erg mooi! Die tag is echt super geworden! Mooi gedaan!

Liefs Sanne

greet zei

Wat een mooie kerstkaart heb je gemaakt. Een mooie start voor de kaarten voor 2011. Fijn dat je meedoet met Karen's Doodles Nl.

Groetjes Greet

Bernadet zei

wat een mooie kaart!
Superleuk dat je meedoet bij karen's Doodles NL!

Ellen zei

Wat een mooie kaart Marijke!
Bedankt voor het meedoen met Karen's Doodles NL.

Groetjes Ellen

marion zei

Een leuke kaart, mooie kleuren. Gezellig dat je weer meedoet met Karens Doodles, groetjes Marion

Renata van Miltenburg zei

Door het vrij drukke plaatje heeft je kaart ook niet meer nodig dan die twee sneeuwvlokken :) Lekker sfeervol kaartje!

Liefs, Karen's Doodles NL!

Renata