maandag 7 februari 2011

Een leuke verrassing!


Wat een verrassing, vanmorgen voor dat ik naar mijn werk ging, kijk ik op onze blog naar de nieuwe creaties die de afgelopen uren geplaatst zijn en zie ik dat wij van Mieke en Aartje en ook van Sieta de Liebster Blog award hebben gekregen. Dames wat lief en wat een eer. Thanks!! Wij kijken altijd graag naar jullie mooie creaties! Onze dag begon gelijk goed, nou ja die van mij, Chantal ligt ziek op de bank. De griepvirus zwerft hier ook rond.
Er zitten natuurlijk wel een paar regeltjes aan deze award:
- maak een post met de "Love Blog " en maak een link naar de blog van de persoon van wie je het award heb gekregen en laat weten dat je de award van hem/haar accepteerd.
- kies vervolgens uit 3 tot 5 favoriete blogs die je tevens linkt in het bericht.
Ik geef de award door aan de volgende personen:
Dames wij horen graag van jullie of je de award accepteerd. Graag hadden wij de award aan al onze lieve volgers gegeven. Wij lezen altijd met plezier jullie berichtjes en kijken ook graag op jullie blogs naar al het moois wat gemaakt wordt en ook om ideeen op te doen.
Nog een hele fijne avond allemaal,
Liefs Marijke en Chantal

3 opmerkingen:

Helen zei

Nou dames, dank je wel voor deze award. Ik accepteer hem graag en zal hem zometeen op mijn blog gaan zetten (met een post erbij). Beterschap voor Chantal. Groetjes Helen

Cynthia zei

Hallo Marijke en Chantal,

Ik voel me zeer vereerd met deze award en ik accepteer hem graag!. Ga hem gelijk op mijn blog plaatsen. Heel erg bedankt.

Groetjes,

Cynthia

Ellen zei

Ha meiden,
Ja, wat denk je?! Natuurlijk accepteer ik jullie award. Hartstikke bedankt!
En dat we nog maar veel van elkaar mogen zien, horen en leren! Tot de volgende keer maar weer.
En Chantal: veel beterschap!!

groetjes, Ellen