dinsdag 22 oktober 2013

Cards and Scrap #190 'Happy Fall"!

Hoi allemaal.
 
Hier ben ik eindelijk weer eens, alweer 2 weken geleden zie ik. Vorige week herfstvakantie gehad en ik dacht dan ga ik lekker veel freubelen en bloggen..................................................niet dus! Wel van alles gedaan maar weinig freubels en bloggen. Manlief en kids waren ook vrij en we hebben veel andere klussen gedaan wat hard nodig was. Ook een dagje met allen weggeweest, heel gezellig en dat komt niet zo heel veel meer voor nu de kinderen ouder worden.
 
Vandaag start er een nieuwe challenge bij Cards and Scrap en ook ik mocht aan de slag voor deze uitdaging. Die past bij de tijd van het jaar, namelijk "Happy Fall". Herfst............................ hoewel..................hier in het zuiden kan het vandaag wel 20 graden  worden, ongelooflijk toch, wat een zacht weer!



De basiskaart bewerkt met embossing en distressinkt. Klein stukje DP, golfkarton, de pompoen is opgebouwd uit 5 ovalen van Nellie's Multi frame, uit deze serie zijn ook de kleine bloempjes. Het steeltje is gemaakt met een ronde pons. Alle randjes bewerkt met distress inkt. Dit idee heb ik op pinterest gezien. Stukje jute vast gezet met nietjes. Gras en de blaadjes zijn creatables van Marianne Design.  Nog een labeltje, stukje touw, perlenpen, takje van SU en wat kleine strookjes papier omgekruld.


De pompoen nog wat dichterbij.

 
De sponsor dit keer is Marianne Design met een hele mooie prijs!
 
 

 
 Wil je nog meer prachtige creaties zien van team roze met het thema "Happy Fall" neem dan eens een kijkje op Cards and Scrap en doe gezellig mee!
 
Ook loopt er nog een scrapuitdaging, kijk even hier waarmee je prachtige prijzen kunt winnen van Crealies!
 
Dames ik wens jullie een fijne dag toe, geniet van het mooie weer. Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer!
 
Groetjes,
Marijke

28 opmerkingen:

Els zei

Super wat een mooie happy Fall kaart heb je gemaakt. Hoor net dat het bij jullie wel 22 graden kan worden, dus geniet er maar lekker van.
Groetjes, Els

Bernadet zei

wat ontzettend mooi Marijke!

Joke de Wit zei

Prachtig Marijke.Groetjes Joke

Miranda V zei

Leuke herfstkaart, ik vind je achtergrond heel mooi! Gek he, dat warme weer. Laten we er maar van genieten, alles beter dan regenachtig herfstweer!

jolanda zei

mooie kaart

Anke zei

wat een mooi herfstkaart, heel vrolijk!
liefs Anke

Willy zei

Wat een prachtige herfstkaart, mooi dat stukje jute!!

Je@net zei

Wat een prachtig herfstkaartje, Marijke, super!

Cornelie zei

Een echte herfstkaart! Wat leuk en mooi gedaan! lekker dat je zo'n heerlijke week hebt gehad! Wij hebben deze week vrij. Echt genieten!!

Ingrid Reyners zei

Wat een leuke kaart Marijke, en wat leuk bedacht die pompoen! Ziet er allemaal heel gezellig herfstachtig uit op ke kaart. Groetjes Ingrid

Tinie zei

Wat is die weer ontzettend mooi Marijke!!! Wauw super geheel, ben ook weg van je kleuren!!!

Groetjes Tinie

Marjan zei

Lekker hè, zo'n weekje vrij! Wij hebben het nu, boffen met het weer ook nog. Mooi is jouw herfstkaart, die achtergrond heb je echt super gedaan! Mooie embossing, inkt en erg leuk die pompoen.

Irene zei

Wat geweldig om zo een pompoen te maken, dat ga ik beslist onthouden Marijke en de hele kaart is weer super leuk! Andere dingen doen is ook wel eens nodig en met z'n allen op pad is nog veel leuker dan freubelen of bloggen toch??

xx Irene

Carolina zei

wat een mooie kaart, ik word er helemaal blij van, en gelukkig hebben wij hier nu vakantie! het lijkt wel zomer.....en het mag van mij nog wel even duren.

Henriët zei

Super mooi gemaakt! Wat een leuk idee om zo een pompoen te maken.
Groetjes van Henriët

Peggy zei

Een superleuk kaartje.
Echt herfst.
Groetjes,
Peggy * Mollemieke *

Anneke. zei

Prachtige kaart, Marijke. Vind de pompoen er schitterend uit springen.
Groetjes Anneke.

Ellen zei

Heerlijk toch, zo'n vakantie waarin je eigenlijk 'niets' doet?! Ik vind je fall-kaart super geworden. Ik hou van dat ribbelkarton en jute. Past perfect bij de herfst.
Groetjes, Ellen

Tinie zei

Wat een leuke herfstkaart, Marijke!!
Erg leuk gedaan!
Groetjes Tinie

Colien zei

Erg mooie herfstkaart, vind em super!
grtz.Colien

Anita Meijer zei

Wat heb je dit weer schitterend gemaakt Marijke, ik vind het supermooi.
Liefs van Anita

Helen zei

Wat een gaaf kaartje; heb nu lekker vrij dus probeer veel te freubelen, maar vanmiddag lekker gewandeld met de doggies in het warme zonnetje. Heerlijk ;-)
Groetjes Helen

Ellen zei

Superleuke kaart is het! En natuurlijk vooral de manier waarop je de pompoen hebt gemaakt, leuk idee.
Ook hier is het prima weer: gisteren moest ik werken dus alleen in de pauze kunnen genieten. Ook vandaag is de temperatuur heerlijk. Jammer dat het af en toe regent en het waait ook flink. Voor mij geen vakantie, want veel van mijn collega's nemen het er nu heerlijk van en ze hebben niet eens kinderen haha! Moet volgende vakantie toch echt anders ☺.

groetjes, Ellen

Minke Brattinga zei

Wat een leuk, lief, schattig herfstkaartje!
Groetjes, Minke.

Aartje zei

Wat een mooie herfstkaart, prachtig zoals je de pompoen opgebouwd hebt. Dat is echt iets om te onthouden.
Groeten, Aartje

Diny zei

Wat een prachtige herfstkaart.
En wat een leuk idee om de pompoen van ovaaltjes te maken...grandioos!

Groetjes Diny

Danoesja zei

Hoi Marijke

Wat een mooi warm kaartje, erg herfstig en vrolijk.

Lieve groetjes
Danoesja

Mary zei

Wat een leuke en vrolijke herfstkaart!! De pompoen staat zo mooi te stralen op je kaart.
Groetjes Mary