zondag 30 oktober 2011

Happy Birthday CFY#31

Bij CFY heeft Marjan dit keer de schets gemaakt en die is superleuk. Daar moest ik natuurlijk een kaartje mee maken!! Het is een kaartje geworden waarvan bijna alle spulletjes uit goedkoop budget  winkels komen.Dit is de schets.Materialen:Designpapier van de Action, embossingfolder van de boekenvoordeel, bloemenpons van de Action, stikwerk(garen van de Aldi), spellbinder, plakparels en strass steentjes, tekststempel, rozet gemaakt met stans van Crealies.


 Moet ook nog even iets van me afschrijven.
Ik heb vrijdag ook nog iets minder leuks iets gezien. Wij, manlief en ik doen meestal vrijdagavond boodschappen in een dorp verderop en gaan dan een bakkie doen bij moeders. We waren klaar met boodschappen doen bij de Appie en manlief brengt vast de tas naar de auto en ik ga op weg naar de Kruitvat. Tussen de Appie en Kruitvat zijn een paar andere winkels en op een gegeven moment hoor ik achter mij brommers met piepende remmen stoppen, dus ik kijk om een hoor een kabaal! Zie nog net dat er 2 mannen van de brommers afspringen. Dacht eerst dat ze aan het knokken waren, maar toen hoorde ik ook glasgerinkel en besefte dat dit niet goed was. Zie dat ze de juwelier binnengestormd zijn en ik besef op dat moment dit is niet goed dit is een overval! Tjee wat er dan door je heen gaat, snel naar de overkant gegaan naar een winkel en dacht moet 112 bellen, gelukkig was de eigenaar van deze winkel ook al het bellen. Ik kijk nog even naar de overkant en zie  4 helemaal in het zwart met valhelm op, mannen op de brommers springen en er met hoge snelheid ervan door gaan. Een man probeerde ze nog te stoppen maar helaas............ongelooflijk in nog geen 2 minuten was dit gebeurd. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. Wat is dit akelig als je dat zo van dichtbij meemaakt en je kan niets doen, je staat echt even aan de grond genageld............waarom zijn er van dit soort mensen..............ik kan me hier zo kwaad over maken. Zo dat ben ik even kwijt!!

Nu ook nog iets leuks, ik heb met mijn liftkaartje gewonnen bij de Liftchallenge. Wat is het toch een eer als je kaartje uitgekozen wordt!

Dames bedankt voor jullie lieve en leuke berichtjes op het gepimpte doosje van Chantal!!

Fijne zondag verder,

Marijke

33 opmerkingen:

netsoojmik zei

Pff, dat gaat je niet zomaar in de koude kleren zitten.... Klinkt heel eng! Gelukkig is er niemand gewond geraakt want dat weet je bij zulke mensen ook nooit... Vaak kijken ze niets aan...! Het kaartje is lekker fleurig geworden, leuk dat je ervoor gekozen hebt om enkel 'goedkoper' materiaal te gebruiken!Dat is al een uitdaging an sich!

Groetjes, Kim

Sanne zei

Gedsie, wat vreselijk akelig. Het lijkt me doodeng om zoiets mee te maken. Jouw kaartje is in elk geval weer een prachtexemplaar. Mooi gedaan! En nog gefeliciteerd met het winnen van de liftchallenge!

Liefs Sanne

Cornelie zei

Als eerste, wat heb je een mooie kaart gemaakt! Heerlijke kleurtjes, lekker fris en vrolijk!!
Je verhaal is minder fris en vrolijk, bah, laat ze werk zoeken!
afgelopen week bij ons in het dorp ook bij de juwelier, in het dorp!! Ook op een scooter! Lijkt wel een trend ofzo.
Als je getuige van zoiets bent, krijg je de schrik van je leven!
Groetjes Cornelie

Marie-claire zei

Wat een mooi kaartje heb je gemaakt!
Bah, wat iets toch als het zo dicht bij komt, geloof goed dat je dan niet meteen weet wat je moet doen! Sterkte ermee!

Groetjes Marie-Claire

Carmen zei

Wat verschrikkelijk om zo iets mee te maken! Zit gewoon met kippevel!

Je kaartje is hartstikke leuk. Je hebt er een prachtig knutselwerkje van gemaakt met de bloem, het stiksel en het embossen. De kleurencombi is helemaal top. Bedankt voor het bezoekje op mijn blog!

Nadine zei

Wat een verhaal! Snap dat je hiervan schrikt en van ontdaan bent, heftig zeg! Inderdaad verschrikkelijk wat voor mensen er op deze wereld rondlopen, ga toch kaarten maken! Haha jij laat weer zien dat je ook met goedkope spullen heel leuke dingen kunt maken! Leuk is dat papier he? Fijne zondag, hoop dat je het van je af kunt zetten!

Knutsel en Zo zei

Wat een nare ervaring! Bah! Je kaartje is in ieder geval heel mooi.

Gr. Karin

Ellen zei

De kaart die je gemaakt hebt is super, extra leuk omdat mooi dus niet duur hoeft te zijn :)
En natuurlijk gefeliciteerd, dat je gewonnen hebt bij de Liftchallenge. Je begint al aardig wat top 3-tjes te vergaren!
En wat een enge ervaring moet dat geweest zijn. Zo snel als die gasten dat voor elkaar krijgen. Ze denken er totaal niet bij na wat voor impact dit heeft op de winkelier(s) maar ook de omstanders. Oppakken en de bak in met die lui!
Ik vind trouwens dat je goed hebt gehandeld.
Geniet van je zondag hè!

groetjes, Ellen

M@rjan zei

Kan me voorstellen dat je dat kwijt wilde, wat een nare ervaring! Tja, helaas leven we in zo'n wereld en dat komt ineens erg dichtbij als je het meemaakt.

Je kaart vind ik echt geweldig mooi, prachtig die rozet en mooie zachte kleurtjes. Lief, die klein bloempjes erop! Fijn dat je weer mee doet met CFY!

Groetjes, Marjan

Tinie zei

Ooh Marijke, wat een ellendige ervaring! Goed dat je het hier even van je kan afschrijven.

Je kaartje is weer supers!! En die goedkope budget winkels hebben toch maar weer leuke spullen om een mooie kaart mee te maken. En gefeliciteerd met je prijs bij de Liftchallenge!!
groetjes Tinie

Marlies zei

Oh wat je geschrokken zijn, lijkt me vreselijk om mee te maken, gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.
Je kaart is een super mooie en zo zie je maar dat niet alles duur hoeft te zijn om mooi te zijn!
Ook gefeliciteerd met het winnen van de liftchallenge.
groetjes, Marlies

danielle zei

Mooi kaart en zo leuk de eigen gemaakte bloem.
Lijkt wel helemaal in!
Heb pas ook zelf 1 voor het eerst gemaakt en zie nu regelmatig voorbij komen, leuk toch?
Wat een verschikkelijke ervaring lijkt mij dat, ja zulke mensen zijn niet goed in hun hoofd en als ze vast worden gezet, krijgen ze ook alle luxe beter dan de bejaarden en minder invaliden, ja recht is krom en krom is recht!

Groetjes, Danielle

Helen zei

Hoi Marijke, wat een ontzettend leuke kaart. Wat een heftig verhaal; is zeker schrikken. Proficiat met je gewonnen liftchallenge. Groetjes.

Els zei

Gefeliciteerd met je gewonnen prijs en zeker is dat een hele eer. Geniet ervan en die overval moet je maar zo snel mogelijk vergeten. Tja de dure dagen komen er weer aan en dan krijg je nog meer overvallen. Vraag me soms af in wat voor wereld leven toch.
Fijne zondag en groetjes Els

Wilma zei

Hallo Marijke,
Dit mag dan misschien een "goedkoop" (in de goede zin van het woord) zijn, maar wel SUPER leuk.
Heb ook je verdere bericht gelezen.....de schrik zal er goed inzitten. Waarom kunnen sommige "mensen" toch met hun tengels niet van andermans spullen afblijven? Ongeveer 2 weken geleden is hier ingebroken en nu nog slaap ik slecht.
Dat je de challenge gewonnen had, had ik al gelezen. Van ♥-e Gefeliciteerd.
Nog een fijne ☼-dag toegewenst.
Liefs Wilma

Tinie zei

Wat heb je nav de sketch een geweldige kaart gemaakt, de kleuren zijn helemaal super!!!

Groetjes Tinie

Judith zei

Oh, naar, jullie ervaring. Dat was zeker heel eng om mee te maken. Gelukkig zijn er geen mensen bij gewond geraakt. Sterkte met het verwerken!

Jullie bijdrage aan de challenge is een prachtige kaart! Ik herkende de gebruikte spulletjes (dus je ziet, dat zulke winkels door meerdere kaartjes-makers bezocht worden, hihi)

Groetjes en leuk dat jullie volger van mijn blog zijn geworden!!!
Judith

Anoniem zei

Prachtig kaartje !! Hele mooie kleuren ! Bedankt voor het meedoen aan onze challenge.

Tsja je kunt je niet voorstellen dat mensen zulke dingen doen, maar het lijkt allemaal steeds erger te worden. Sterkte ermee !
Groetjes Berdien

Martha zei

Tjonge, wat een verhaal! Kan me voorstellen dat je geschrokken en ook kwaad bent! Het is niet te geloven dat zoiets gebeurd, maar helaas....
Je kaart is prachtig trouwens!
Groetjes,
Martha

Monique/bloem zei

Heftig verhaal zeg! Wat een vervelende ervaring!
Je kaart is prachtig, leuk dat je weer meedoet!

Sylvia van der Kolk zei

Wat een nare ervaring. Ik snap dat je je verhaal even kwijt wil.
Je kaart is erg mooi.

Groetjes sylvia.

José zei

Je kaart vind ik prachtig. Erg mooi uitgewerkt. Prachtig papier en een hele mooie rozet!

Je verhaal is minder zeg. Ik word beroerd van dat soort low lives die denken alles te kunnen doen en andere mensen geld afhandig te maken en onderwijl ongetwijfeld een uitkering trekken. BAH! En dan ook nog anderen de stuipen op het lijf jagen. Ik ben blij dat ze geen geweld hebben gebruikt want dat is tegenwoordig de trend. Nogmaal BAH en gelukkig dat jou en je man en de juwelier ongedeerd zijn!
Liefs, Jose

Tessa en Anke zei

Bah wat vervelend. Lijkt me heel naar om mee te maken.
Je kaartje is prachtig en gefeliciteerd met je challenge.
liefs Tessa & Anke

*mieke* zei

Pppfffff wat vervelend om mee te maken zeg!!! Je kaart is weer erg mooi...zo ook de kaart die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. THNX!!!
groetjes Mieke

ScrappyDoo zei

Wat een verhaal!! Brrr, krijg er koude rillingen van zeg!
Prachtig mooi kaartje!
En feli met de liftchallenge, idd een prachtig kaartje!

Kaatje zei

dat is zeker een nare ervaring!

je kaartje is superleuk en lekker vrolijk!

groetjes,
Annika

Patricia zei

Bah. ik lees net je verhaaltje en de koude rillingen lopen over mijn lijf. Vreselijk dat zoiets gebeurd. Ik kan me voorstellen dat je op zo'n moment helemaal verstijfd bent. Wat een lef hebben die mensen zeg...schandalig!
Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. Zo nu even over je kaartje. Hij is weer erg leuk. Mooi dat stansje van dat rozetje. En leuk dat je met allerlei goedkope dingen toch ook hele leuke kaartjes kunt maken. Dat voelt goed toch, onze hobby is al best duur dus...!
En als laatste van harte gefeliciteerd met de challenge. Goed gedaan. Fijne dag. Groetjes Patricia

Jann-Will zei

Je kaart is leuk, het verhaal stukken minder!!

Dank je voor het meedoen bij CFY,
groetjes Wilma

sjouks kaarten zei

Als eerst wat heb je een prachtig kaartje gemaakt.

Maar het 2e stuk van je blog bericht... wat een verhaal. Net alsof je in een droom/nachtmerrie belandt! Goed dat je het even van je afschrijft.

Groetjes Sjoukje

Brenda Roggeveen zei

Jeetje, wat een verhaal. Wel schrikken zeg!

Mooie kaart, erg leuk met die rozet! Bedankt weer voor het meedoen bij CFY!

Aartje zei

Wat een ontzettend mooie kaart, erg mooi gedaan.
Je verhaal is bizar. Je leest dit soort berichtjes in de krant, maar maakt ze glukkig zelden zelf mee.
Groeten Aartje

Scrapchickies zei

Wat een heerlijk vrolijke kaart is het geworden! Mooi gedaan! En wat een akelige ervaring zeg! Bahhhh ik kan er zo slecht tegen he? Mensen moeten gewoon met hun tengels van andermans spullen afblijven... maar om overvallen te worden, jeetje! Daar zou je toch nachtmerries enzo aan over houden?! Bedankt voor je bijdrage voor CFY! Groetjes Joyce

Anja (scrappie) zei

Bah wat een naar verhaal zeg ja dan sta je wel even te trillen hoor.
Je kaartje is fantastisch mooi hoor leuk he dat papier van de action.
En gefeliciteerd met het winnen van de liftchallenge.