woensdag 26 februari 2014

Kleurenkaartenteam 2014 zacht roze en lichtgrijs

Hoi allemaal,


Eindelijk weer eens tijd om mee te doen met de kleurenkaartenteam 2014. Dit keer zijn de kleuren zachtroze en lichtgrijs!


Ik heb geen kaart gemaakt maar een houten hartdoos gescrapt in de kleuren van Chantal haar nieuwe kamer, welke dit keer ook de kleuren van KKT zijn. Dus kwam dat goed uit.

Foto is niet heel scherp, zal straks even nog een ander maken


Diverse designpapier gebruikt, kant, borderpons van SU, bloemen, roosjes, vlinderponzen, knopen en plakparels. Heb wel een beetje gesmokkeld en wat donker grijs en feller roze toegevoegd:)

Het hartdoos is nu in gebruik als sieradendoos. Wel leuk om te zien hoe je een simpel houten doos om kan toveren en iets moois met wat papier en embellies.

Even nieuwe foto's gemaakt en gelijk maar een collage:))


Willen jullie nog meer creaties zien in deze kleuren kijk dan even bij Martina op haar blog hier staat de lijst met deelnemers die ook vandaag meedoen.

Nog een paar dagen werken en dan lekker een week vakantie!! Eindelijk ook tijd om jullie blogs te bezoeken want dat schiet er de laatste tijd een beetje bij in.

Voor diegene die carnaval gaan vieren, heel veel plezier!!!

Groetjes,
Marijke


dinsdag 18 februari 2014

Cards and Scrap challenge #204 Schets en digitekst!

Hoi allemaal,


Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Cards and Scrap. Dit keer hebben we een schets en willen we graag een digitekst van Cards and Scrap op je kaart zien.



Laatst heb ik wat stempels van Clearly Besotted gekocht en de 'You Are' set voor deze kaart gebruikt.




Dit is de schets


Eerst wat bloemen met verschillende kleuren SU inkt gestempeld. De reepjes designpapier zijn ook van SU. Eén label gesneden en hierop verschillende gestanste bloemen en blaadjes geplakt. De digi is van Cards and Scrap. Verder nog wat lint, twine, plakparels en markers van Su gebruikt.


Vind het wel een zonnig geheel geworden.

De sponsor dit keer is Marianne Design





Willen jullie nog meer creaties zien met deze schets kijk dan even op Cards and Scrap. Tean roze heeft weer schitterende creaties gemaakt en doe gezellig mee!




Groetjes,
Marijke

zondag 9 februari 2014

Van harte beterschaap!

Hoi allemaal,


Tjee wat is het lang gelden dat ik iets heb geplaatst! Dus maar even vlug doen.
Deze week ben ik aan de beurt om een creatie te maken met de spreuk van de week bij Cards and Scrap!


De spreuk is Van Harte Beterschaap!


Met deze digi gemaakt door Aletta heb ik een vrolijke kaart gemaakt.




Eerst met distress inkt wolkjes op de achtergrond gemaakt en daarop de digi afgedrukt. Daarna de bloemen gestempeld in vrolijke kleuren. Deze stempel is van PTI. Uit witte vilt het lijfje van de schaap gestanst, het kopje uit zwart cardstock geknipt. Paar wiebeloogjes en een bloemenbrad. Verder met  knoopjes en fineliners de kaart afgemaakt.


De digi staat morgen op het blog van Cards and Scrap.


Met dit kaartje doe ik mee bij Knutsel en Kadootjes waar alles mag deze keer!


Wens jullie nog een hele fijne zondag toe.


Groetjes,
Marijke