dinsdag 21 januari 2014

Cards and Scrap challenge #202 Zwart/wit en een ander kleurtje!

Hoi allemaal,



Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Cards and Scrap en dit keer willen we graag een kaart of creatie zien in het zwart/wit en als optie nog één andere kleur.



Ik heb voor de kleur roze gekozen om deze te combineren met zwart/wit.




Had weer eens zin om een romantische kaart te maken.


Ik heb mijn favoriet stempelset van SU erbij gepakt de "flower shop" en  op wit cardstock met zwart en pink pirouette SU bloemen gestempeld. Stukje design papier, kreukellint, nietjes. Nog wat bloemen in zwart, primrose petals en pink pirouette van SU geponst en met 3d sticker opgeplakt. Tekst stempel is ook van SU. Nog wat knoopjes, vlinder, plakparels en perlpen. Alles gemat op zwart carstock en dat weer op een witte kaart.






De sponsor dit keer is Marianne Design met een mooie prijs.








Wil je nog meer creaties en kaarten zien en het zwart/wit met één kleurtje kijk dan even op Cards and Scrap en doe gezellig mee!!


Groetjes,
Marijke



dinsdag 14 januari 2014

Labels, labels en labels........................

Hoi allemaal,

 Tijd voor een berichtje in het nieuwe jaar. Denk je dat je eindelijk wat tijd over hebt om te knutselen, besluit dochter dat haar kamer wel eens een ander kleurtje kon gebruiken. Dus maar aan de hobby, tex halen, nieuw bed en snuisterijen en weer een week verder.........................en oooh of ik een houten hart doos op wil pimpen want dat kan jij wel mam! Dus die ligt nu te wachten op een ander jasje, beetje romantisch als dat kan, als deze af is zal ik een foto maken.

Ondertussen heb ik wel heel veel labels in opdracht gemaakt en ben ik met een ander opdracht bezig die ik nog niet kan laten zien. Hopelijk heb ik daarna tijd om weer eens wat anders te maken en te laten zien.


Hier wat foto's van de labels, labels en labels..............................

Met lettertjes.........................

Met een grote bloem van vliegerpapier!
Een vrolijke lente trio

Voor een nieuw stulpje


Schattig toch?

Nog een beetje voorjaar.....

.
En de laatste, ik heb er nog meer maar zal jullie er niet verder mee lastig vallen anders worden het zoveel foto's.

Met mijn favoriete stempelset van SU



En weten jullie al dat er een nieuwe scrapuitdaging #6 is gestart op Cards and Scraps, wil je weten hoe of wat en gezellig meedoen kijk dan even hier. Ook zie je prachtige inspiratie Scrap Layouts van scrap team Turkoois!

En dat gisteren de nieuwe Superuitdaging `Love is in the Air` is gestart, vanaf nu in duo, dus 2 creaties die een overeenkomst hebben. Kijk even op Cards and Scrap voor hoe en wat en de mooie voorbeelden. Doe gezellig mee en wie weet win jij de reportage in Crads and Scrap magazine!!


Dames bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer!

Groetjes, 
Marijke