donderdag 30 mei 2013

Oma Dee Challenge

Hoi,hoi,

Op de valreep plaats ik een kaartje voor de challenge bij Oma Dee, kaartje lag al een tijdje klaar maar moest nog even op de foto:) Bij een ander challenge van Oma Dee heb zo'n mooi papier gewonnen en daarmee wilde ik een kaartje maken. Dus bij deze heb ik het eindelijk gebruikt!


Dit is de schets
 
 
Het designpapier is van Dovecraft 'Back to Basics IV', afdrukje?? ingekleurd met derwents, wat inktspatjes eromheen gestempeld. Touw, nietjes, bloemenpons, cirkelpons, tekst MD, fineliner.....
 
Dat was het weer voor deze keer.
 
Groetjes,
Marijke

dinsdag 21 mei 2013

Superuitdaging #2 Cards and Scrap "Flower Power"!

Hallo dames,
 
Daar ben ik weer voor de 2 de keer vandaag! De superchallenge #2 Cards and Scrap start ook vandaag en dit keer is de opdracht maak een drieluik 'Flowerpower'!
 
Dit keer heb ik ook voorbeelden gemaakt voor deze leuke challenge.
 

 
 Een rond kaartje met pocket waar de bloemen in gestoken zijn. De tekst is op de computer gemaakt.

 
 Een wiebelgevalletje
 
 

Van Marianne Design heb ik het Pretty Paper Bloc 'Fancy Flowers' en de Collectables COL1305 gekregen voor deze uitdaging, dankjewel Marianne Design hiervoor! Hiermee heb ik deze drieluik gemaakt. Zoals je ziet komt het DP, de collectables, spelbinder en de vlinders van SU terug op elk kaartje. Verder gebruik gemaakt van fineliners, knoopjes, touw, plakparels, copics, flexmarkes en tekststempels.
 
 
 
De prijs is:
 
Een reportage in de eerstvolgende editie van Cards & Scrap
waarbij de winnaar zelf in het zonnetje wordt gezet!
 
Start Challenge: 21 mei 2013 16.00 uur
sluiting Challenge: 18 juni 2013 23.59 uur
 
Dit is toch een hele leuke prijs om je zelfgemaakte creaties misschien terug te zien in het tijdschrift Cards and Scrap!!
 
Wil je nog meer creaties zien met het thema  'Flowerpower' neem dan een kijkje op Cards and Scrap Haal al je bloemen tevoorschijn en doe gezellig mee!
Op Cards and Scrap lees je de voorwaarden van deze challenge.

Mijn kaartjes zijn ook te bewonderen in het tijdschrift Cards and Scrap samen met de creaties van collega's Aletta en Roelien , beetje trots ben ik wel:)


 
Groetjes,
Marijke

Cards and Scrap # 168 "met wie spreek ik"!

Hoi allemaal,
 
Is iedereen goed het Pinksterweekend doorgekomen? Ik in iedergeval wel, lekker een weekendje weggeweest naar Lommerbergen in Reuver. Samen met manlief en hond Elmo. Chantal had een turnkamp en zoonlief gaf een verjaardagsfeest voor de studentenclub (huis staat er nog haha) dus wij dachten wegwezen..........................................
 
Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Cards and Scrap. Challenge #168 en die is "met wie spreek ik"! Van Mariska van Stempelfeest hebben we voor deze challenge een i pakketje met mooie Stampin Up spulletjes gekregen. Hiermee ben ik natuurlijk aan de slag gegaan en een kaartje gemaakt.

 
Alles is van Stampin 'Up behalve het touwtje en de fineliner.
DP 'In color Designer Series Paper Stacks', spatjes gemaakt met de spritzer tool, stempel 'feeling sentimental, div. lintjes,  Border 'Adorning Accents Edgelits', pons 'Jewelry Tag'.
 
De stempel heb ik nog wat ingekleurd met een waterpenseel en inkt pads van Stampin Up!

De sponsor deze week is natuurlijk Stempelfeest!
 
Kijk even op Cards and Scrap om te zien wat team roze deze keer voor mooie creaties heeft gemaakt en doe gezellig mee!
 
Vanmiddag kom ik terug met nog een bericht, de nieuwe superchallenge start ook vandaag en dit keer heb ik ook voorbeelden voor gemaakt.
 
Groetjes,
Marijke
 

donderdag 16 mei 2013

Een creatieve uitspatting van Chantal

Hoi allemaal,
 
Tjonge wat een prutweer is het toch hier, heel de dag regen................................
 
Afgelopen zondag met  Moederdag kreeg ik van Chantal een graffiti creatie. Deze had ze vorige week in Berlijn bij een workshop Graffiti spuiten gemaakt. Hoe leuk, op een stuk karton heeft ze eerst met behulp van een sjabloon de achtergrond gemaakt en daar na een vliegende bij uitgesneden/geknipt en deze ook als sjabloon gebruikt. Wel een hele hippe bij, eentje met een joint haha. Later mochten ze op een oud gebouw echt graffiti spuiten.
 
 
 
Dames ik wens jullie alvast een heel goed Pinksterweekend toe met hopelijk wat beter weer.
 
Groetjes,
Marijke

donderdag 9 mei 2013

Sweet Sixteen

Hallo dames,

 
Wilde graag met de liftchallenge meedoen, maar had van de week niet zoveel inspiratie. Tot vanmorgen!! Chantal is afgelopen dinsdag 16 geworden, dit vierde ze in Berlijn.. Ze is daar een weekje met school naartoe. Morgenochtend komt ze weer thuis en ik wilde een kaartje voor haar maken.

Ik heb van de liftkaart een soort hoesje met label gemaakt. Op de label komt natuurlijk de felicitatie te staan en wat ze krijgt. Dat weet ze al, ze wilde graag een bijdrage voor de vakantie van de zomer op Terschelling met haar vriendinnen. Kleine kindjes worden groot.....................................

Wat ze niet weet is dat ik een knalroze hoesje voor haar nieuwe mobiel heb gekocht (stond ook op haar verlanglijst) en dit krijgt ze morgen samen met het kaartje/hoesje.

 
 



Ik heb eerst het hoesje gemaakt en bewerkt met de grunge dots embossingfolder en roze/zwarte distress inkt.
Het designpapier is van EP 'Be Mine', verder nog wat twine, letters van een Joy stans, knoopje, bloem en inkt.







Het weer was vandaag nog mooi hier in het zuiden, wel bewolking maar ook af en toe zon. Vanmiddag een wandeling van 20 kilometer gemaakt en wat is de natuur toch mooi nu! Heerlijk een kop koffie gedronken op een terras waar ook een boerderij bij is. Lief de kleine kalfjes..............


Dames ik wens jullie een heel fijn Hemelvaartweekend toe!
 
Groetjes,
Marijke


dinsdag 7 mei 2013

Crads and Scrap Challenge #166 kaartje voor moeder!

 Goedemorgen dames,
 
Wat een heerlijk weertje is het toch, vakantie en zo'n prachtig weer, dat is genieten!!
 
Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Cards and Scrap. Het is bijna Moederdag en dus willen we dit keer graag een creatie voor de moeders zien en hebben we ook een schets.
 
 
Ik heb een kaartje voor mijn moeder gemaakt. Elk jaar krijgt ze van ons wat nieuwe zomerplanten voor in de potten op het terras. Ik heb een kaartje gemaakt met de leuke digi  Flower Gals Sunflower van Bugaboo. Deze tussen de bloemen gezet:) De digi heb ik op kraft geprint en ingekleurd met derwents. 


Verder wat bloemen geponst, border van MFT, verschillende designpapiertjes en lekker veel plakparels en strass steentjes. De tekst is een digi van M@rjan, thanks! 
Zelf vind ik het wel een vrolijk geheel geworden.

Dit is de schets
 
De sponsor deze week is natuurlijk Bugaboo.
 
 
Kijk even op Cards and Scrap en zie wat voor leuke en mooie creaties team roze weer heeft gemaakt.
En doe gezellig mee!
 
 
Groetjes,
Marijke








zondag 5 mei 2013

Voor jou!

Hoi allemaal,
 
Vandaag een kaartje gemaakt voor Stempelkraom! De inspiratie van het kaartje heb ik op pinterest gevonden. Heerlijk wat schuiven met papiertjes, stempels en wat andere spulletjes.





Ik heb met de spritzertool van Su spatjes gemaakt op het witte cardstock, wat is dat toch leuk om te doen. Verder wat banners gemaakt van DP. Rondjes geponst, de kleine bloempjes is één bloempje van een groter stempel maar door alleen het bloempje in te kleuren met een marker kan je die apart afstempelen. Ook zo leuk om te doen! Mooie paperclip met lintje. En nog wat plakparels en ik  vond het kaartje helemaal af.
 


Alle spulletjes die ik heb gebruikt van Stampin 'Up zal ik op Stempelkroam vermelden.

Ik ga zo Chantal naar school brengen, om half 9 vertrekt zij naar Berlijn voor 6 dagen en heeft daar natuurlijk enorm veel zin in!! Zal wel stil zijn de komende dagen in huis............
 
Ik ga vandaag wat blogs bezoeken, daar is de afgelopen dagen niet veel van gekomen.
Even van de vakantie genoten en wat op stap geweest met het gezin.
 
Dames geniet van het mooie weer!
 
Groetjes,
Marijke