woensdag 31 augustus 2011

DCL #105

Vakantie is voorbij, iedereen weer aan het werk en naar school. Afgelopen week de nodige boeken gekaft, samen met de oudste verschillende dingen regelen en uitzoeken, die nu elke dag op en neer reist (wil nog niet op kamers, heeft het nog veel te goed thuis) voor zijn nieuwe opleiding. Wat daar wel niet allemaal bij komt kijken, maar het is geregeld!! Gisteren eindelijk weer even tijd om een kaartje te maken. Het is een kerstkaart geworden en ik heb daar de sketch van DCL gebruikt.


Ik heb het papier van Marianne Design "Scandinavian Christmas" gebruikt, klein stempelafdrukje ingekleurd en met 3d foam opgeplakt. Rechtsonder één vakje eruit gesneden en aan de binnenkant van de kaart de tekst gestempeld. Her en der een sneeuwvlok met glitters, de randjes met distress inkt bewerkt.


 

Dames bedankt voor het langskomen en het achterlaten van een berichtje wij lezen ze altijd graag en nieuwe volgers welkom!

Een hele fijne dag verder,
 Marijke

woensdag 24 augustus 2011

Challenge for you #22

Bij CFY hebben ze dit keer een mooie sketch van Cora, en daar heb ik een kaartje mee gemaakt.


Ik heb het prachtige papier van My Mind's eye 'Stelle rose' gebruikt. Bovenin wat zigzag steken gemaakt, cirkels zijn van een Nellie Snelle mal. Verder nog een vlinder, wat plakparels, touw, distress inkt, fineliner, rubons letters en nog een beetje glitter op de vlinder.

Dit is de sketch van Cora

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Durvina haar verjaardag en als het goed is heeft zij de kaart al ontvangen.

Dames bedankt voor al jullie berichtjes en graag tot een volgend keer.

Groetjes, Marijke

maandag 22 augustus 2011

Stempeltjes van Marianne design gekregen

Hallo allemaal

Mijn mama heeft ons opgegeven voor Designer of the month bij Marianne Design en Marianne mailde terug  dat ze het zo leuk vindt dat ik met mama kaarten maak en dat ze naar mij iets zou opsturen, lief toch!! Dus een paar dagen later lag er een envelop voor mij in de brievenbus met stempeltjes erin. Met één van de stempeltjes heb ik een kerstkaart gemaakt.


Het papier wat ik heb gebruikt is ook van Marianne Design en heet 'Merry Little Christmas', het afdrukje is ingekleurd met derwentpotloden. Nog wat touw, tekst en verschillende roosjes en een flosje gebruikt.

Nogmaals heel erg bedankt Marianne voor de stempeltjes.

De kaart stuur ik in bij:
Marianne's Design Divas - Anything goes


XXX Chantal

vrijdag 19 augustus 2011

Vrolijk zomerkaartje.

Na de kerstkaartjes had ik weer zin om iets vrolijks te maken en een afdrukje in te kleuren. Bij Anyone For Anya hebben ze een leuke foto inspiratie challenge en daar ben ik vanuit gegaan, strand, zee en zon!

Het kaartje is wel een beetje moeilijk om op de foto te zetten!



Ik heb voor het kaartje oude vellen scrap papier gebruikt (Soms kom je nog wat tegen als je de zolder opruimt). Als voorblad heb ik een sheet gebruikt en daarop het zandpapier geplakt. Het afdrukje heb ik ingekleurd met derwents. Verder nog wat plaatjes uit designpapier geknipt, touw, plakletters gebruikt.
Veel meer valt er niet over te vertellen, gewoon een simpel, vrolijk kinderkaartje.




Dit kaartje stuur ik ook in bij:

Nadia's challenge blog: Alles mag als het maar met een stempel is!
Creative Inspirations: Use your favorite stamp
Dames ik wens jullie en heel fijn weekend toe en geniet van het mooie weer.

groetjes, Marijke

woensdag 17 augustus 2011

Een paar kerstkaartjes................

Eindelijk weer eens tijd om met CardPatterns mee te doen en ben maar eens aan kerstkaartjes begonnen. Mijn voornemen om elke maand 1 of 2 kerstkaartjes te maken is in maart al gestopt:)), dus bij deze gelijk maar 3 stuks om het een beetje in te halen.


Dit is de sketch van CardPatterns



Ook heb ik een kerstkaartje gemaakt met de leuke sketch van Angele bij Dutch Card Lovers!


Dit is de sketch van Dutch Card Lovers

 En omdat ik nog wat tijd overhad met hetzelfde papier en spulletjes nog maar een kerstkaartje gemaakt, was toch bezig:))


Gebruikt: Papier is van Marianne Design 'Merry Little Christmas', wit cardstock, wit ribbelpapier, distress inkt, letter stickers, touw, kant, letterstempels, parelpen, brad, kerstboompje stempel, glitter op de boompjes, kreuklint, embossingfolder, spellbinders, enz.

Hier nog even de 3 kaarten op een rij. de foto's zijn niet geweldig, misschien maak ik morgen even nieuwe foto's.

Dames nog bedankt voor de leuke en lieve berichtje op het kaartje van mijn nichtje Daphne, vandaag heeft ze weer met trots een kaartje gemaakt en broerlief van 4 jaar wilde er ook één maken.

Dames bedankt voor jullie bezoek en graag tot de volgende keer.

Groetjes, Marijke

dinsdag 16 augustus 2011

Een kaartje gemaakt door nichtje Daphne.

Wij hebben de kleine rakkers van mijn zus een paar dagen te logeren en Daphne een nichtje van bijna 7 jaar wilde ook wel een kaartje maken. Dus stempel uitgezocht, papiertjes erbij (moest natuurlijk wel roze in zitten) en inkleuren maar. Opplakken (nicht Chantal heeft even geholpen) en de nodige bloempjes, parels en dergelijke erbij. Helemaal geweldig vind ze het, morgen wil ze nog een kaartje maken. Doen we toch gezellig met z'n allen een kaartje maken. En dit is het resultaat een doorkijk kaartje, lief toch!

vrijdag 12 augustus 2011

CFY #21 Challenge

Bij CFY is de nieuwe challenge een kaartensketch van M@rjan 


Dit is de sketch.

En dit is de kaart die ik heb gemaakt, weer één met wat meer frummeltjes erop:))) wel goedgekeurd door Chantal!!



Het mooie papier is van BoBunny "a gift of love", zo mooie kleuren bij elkaar.
Wat heb ik verder gebruikt:
Spellbinder stans, MTF border stans, distress inkt, kreuklint, vlinderpons, klein cirkelponsje, bloemen, strass steentjes, wat afbeeldingen uitgeknipt van designpapier, enz............. Tekststempel is een digi, ooit van internet afgeplukt, weet alleen niet waar. Als iemand het herkent, laat dan even een berichtje achter dan vermeld ik de naam er nog even bij.


 Bedankt voor het langskomen en het achterlaten van een berichtje!

Groetjes,
                                                               Marijke

woensdag 10 augustus 2011

Liftchallenge..........

Cornelie en Nadine vonden het tijd voor een nieuwe challenge!  Een liftchallenge oftewel na-apen.

Dit is het originele kaartje:  een beetje sobere kaart


En dit is mijn kaartje: wilde iets vrolijks


Een heel simpel kaartje, dit kaartje was zo klaar en kost weinig haha. Het idee van de vogeltjes heb ik hier ook gebruikt. Tijdens het bellen of zo teken ik vaak van dit soort bloempjes en dacht die ga ik gebruiken voor deze kaart. Dus wat bloempjes getekend, ingekleurd met distress inkt, uitgeknipt, rondje geponst, knoopje met gekleurd touwtje erdoor heen of strass steentje. Alles op elkaar geplakt. Tekst stempelen en nog een stans van MFT.  Klaar in een half uurtje...............maar dan komt dochterlief...........is dit het mam............ja...............oooooh..............vind je het wat.................mmmm beetje kaal, moet daar niet wat bij.....................uh nee................mmmmm vind hem niet zo........hihihi*lol*  Tja moet zeggen was geneigd om er ook meer op te plakken :)))) Ga nu weer een kaartje maken met meer spulletjes en papiertjes erop!


 Neem even een kijkje bij Cornelie en Nadine en doe gezellig mee.

Groetjes, Marijke

dinsdag 9 augustus 2011

Happy Bird day!

Hoi, hoi,

Afgelopen weekend heb ik samen met mama gefreubeld en heb ik dit kaartje gemaakt.


Zaterdag zijn we naar Den Bosch geweest en zagen daar een leuke hobbywinkel "de Kwast" met heel veel leuke spulletjes. Hier heb ik dit uiltje stempel gekocht en daar wilde ik graag een kaart mee maken. Ik heb het mooie papier van Eline's huis gebruikt. De papieren roosjes heb ik gemaakt met de roosjes stans van Marianne design en die stans hebben we gekregen van Martha, bedankt daarvoor!


Verder heb ik touw gebruikt en daaraan verschillende dingetjes gehangen en geplakt o.a. postzegel uit het designpapier geknipt, roos bedeltje, knijpertje,houten bloem(ook gekocht bij "de kwast"). Ook heb ik nog mooi lint uit de candy van Lida gebruikt, parels, vogelstansje van Marianne Design, met stickertjes de tekst gemaakt en distress inkt gebruikt.

Deze kaart doet mee bij de volgende challenges:
Addicted-to-stamp-challenge: Anything goes
Papertake weekly challenge: Grow your own
Wags 'n Whiskers stamps: Sparkly
Anything Goes Challenge Blog: Happy Birthday, Celebration challenge 47


Morgen gaan even naar de scrapwinkel in Heesch kijken of ze nog iets leuks hebben, maar dat zal wel:)))
XX Chantal

maandag 8 augustus 2011

Tag met vogeltjes

Van het weekend was ik aan het rondneuzen op internet en kwam een hele leuke blog tegen "deze is ook leuk!"  en daar zag ik hele leuke vogeltjes. Hiermee heb ik een tag gemaakt voor de nieuwe challenge van Dutch Cards Lovers. Iets heel anders dan wat ik normaal maak, rustiger, geen designpapier en meestal plak ik er meer op hihi. Wel erg leuk om zoiets te maken en ik ga het zeker vaker doen, (heb nog wel wat ideetjes).


Eerst heb ik een tag gesneden uit wit cardstock en daarop de vogeltjes gemaakt met distress inkt en fineliner. Ze zijn zo simpel en zo leuk om te maken. De bovenste helft van de tag met embossinfolder bewerkt, paar lintjes, tekst stempelen, nog een vogeltje gemaakt, uitgeknipt en met 3D foam opgeplakt, eyelet erin, lintje erdoor, nog een rode tag erachter geplakt en klaar is K............tag!!



 
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Bedankt voor het langskomen.

Groetjes, Marijke

zondag 7 augustus 2011

Latte in een doosje

Al een hele tijd geleden heb ik bij Xenos een theekistje gekocht om op te pimpen voor onze zakjes Latte Macchiato en Latte Karamel ( favoriet van Chantal). Nu eindelijk afgelopen week tijd voor om samen dit doosje op te pimpen. Heerlijk buiten in het zonnetje, wat is dat toch genieten. Dit is het resultaat geworden.

Dit ziet er toch wel heel gezellig uit hé, het papier is van Maja Design van de Fika lijn "koffie en muffins" en past er perfect bij. De zijkanten hebben wij rustig gehouden omdat het papier al mooi genoeg is. Bovenop hebben we lekker veel dingetjes aangebracht.


Wat hebben we nog meer gebruikt: letters van een grote bingokaart, kanten bloemen, gewone bloemen, strass steentjes, kreuklint, knopen, kant, bedeltje, roosje, label klok van Graphic 45, stempeltje van muffin, distress inkt enz.

 

Erg leuk om zo'n kaal doosje op te pimpen, gaan we zeker nog eens vaker doen.
Dames wij wensen jullie nog een hele fijne zondag verder en bedankt voor het langskomen.

Groetjes,
 Chantal en Marijke

donderdag 4 augustus 2011

18 jaar

Tussen het wassen, opruimen en natuurlijk genieten van het mooie weer heb ik een kaartje gemaakt(gelukkig ik kan het nog). Het kaartje heb ik lekker buiten in het zonnetje gemaakt, wel een heel gedoe, elke keer naar binnen om weer iets halen. Maar wilde niet binnen zitten zonde van het zonnetje.
Het is een kaartje voor een stoere jongedame die volgende week 18 wordt.

Eerst heb ik een patroon van de cijfers 18 gemaakt en dit uit cremekleurig cardstock geknipt. De bovenkant aan elkaar gelaten. Daarna de cijfers weer uit design papier geknipt. Het design papier is van Rayer en Bo Bunney.




Het afdrukje is een stempel van Kenny K, wilde ik graag hiervoor gebruiken, een stoere chick en  heb ik ingekleurd met derwentpotloden.


Aan de binnenkant van de kaart twee gestanste cirkels geplakt. De kaart heb ik met de distresser en distress inkt bewerkt voor een wat stoer uiterlijk.

Verder nog touw, bedel, pins, bloemen, nietjes, brad, tekststempeltje, glitter enz gebruikt.

Met deze kaart wil ik meedoen bij Dutch Card Lovers waar de challenge dit keer is:  SHAPED CARDS dus niet vierkant, rechthoek of rond.
Ook stuur ik deze kaart in bij Kenny K's Krafty Girls waar de challenge dit keer is: maak gebruik van METAL EMBELLISHMENT

Dames bedankt voor het langskomen en vandaag ga ik weer eens even bij jullie een kijkje nemen en natuurlijk ook even van de zon genieten, die schijnt hier al heerlijk!

Groetjes, Marijke