dinsdag 31 mei 2011

Fout feest!

Binnenkort hebben wij een fout feest bij vrienden. Zij wordt 43, hij is pas 45 geworden en dat samen is 88 jaar.........dus fout getal ( vinden ze samen) = fout feest! Hiervoor natuurlijk een kaartje gemaakt.


Het digi afdrukje wat  ik heb gebruikt met het charmante stel :)) Ted en Agnes is van Just Inklined en heb ik ingekleurd met derwentpotloden. Het designpapier is van Basic Grey "Cappella" en dit heb ik bewerkt met de distresser en distress inkt "Photo Vintage". Uit het designpapier heb ik nog diverse bloempjes geknipt en her en der op de kaart geplakt. Verder heb ik nog  kreuklint, brads, cirkelpons, stempelset cijfers en letters, fineliner, ribbelkarton, MFT stans en nietjes.............


Deze kaart doet mee met de volgende challenges:

Dutch Card Lovers -  Hier is het feest vanwege hun 2 jarig bestaan en de challenge is Bingo ( brads, ribbon/lace, distressing)
Alles met en over kleuren met derwents - Vintage stijl

Dames bedankt voor jullie leuke en lieve reacties en bedankt voor het langskomen.

Groetjes, Marijke

woensdag 25 mei 2011

Yes geslaagd!!

Hallo allemaal

Bij Dutch Card Lovers hebben ze dit keer een superleuke sketch en daar moest ik gewoon iets mee doen.
Mijn zoon zit momenteel midden in zijn examen, tot nu toe heeft hij er een goed gevoel over, nog maar één te gaan voor hem. Veel van zijn vrienden doen ook hun examen dus heb ik maar weer een 'geslaagd' kaartje gemaakt, dit keer voor een jongen.



Wat zijn de gebruikte materialen:
Design papier is van Little Yellow Bicycle "Lucky Me" de vlaggetjes is van een stans van MFT, zijn zo leuk om te gebruiken. Distress inkt, embossing folder,  tekststempel, hoekpons, touw, stickerletters, brads, fineliner en natuurlijk de WIJZE UIL!!


Hoop dat de problemen bij blogger gauw opgelost zijn, kan moeilijk berichtjes achterlaten en om de foto's toevoegen bij dit bericht ging ook al zo moeilijk zucht.........maar uiteindelijk is het gelukt!!!

Zie dat we ook weer nieuwe volgers erbij hebben, welkom op ons blog en dames bedankt voor het langskomen en achterlaten van jullie berichtjes, voor zover het kan op dit moment :))

Groetjes,
 Marijke

zondag 22 mei 2011

Een lente mini LO



Een paar weken geleden heb ik deze foto gemaakt van een clematis die mooi in bloei stond. Bij CFY hebben ze dit keer een LO schets challenge en dat wilde ik wel eens een keer proberen. Dit is de schets!




En dit is mijn uitwerking hiervan. Het is een mini LO van 15X10 cm het moet in mijn fotolijstje passen dus een hele uitdaging en voor mij de eerste keer dat ik een foto LO maak. De foto heb ik hievoor wel kleiner gemaakt.


Wat heb ik allemaal gebruikt:
Designpapier weet ik niet meer waarvan, verschillende ponsen o.a. vlinder, cirkels, retro bloem, distress inkt, kreuklint, nietjes, letterstempels, fineliner, parels, strass steentjes, perlenpen...........

Ik vind hem wel redelijk gelukt voor een eerste keer, ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Tips zijn welkom!!
Een hele fijne week nog verder en bedankt voor het langskomen,
Marijke

woensdag 18 mei 2011

HELLO

Dit keer een kaartje gemaakt met de schets van Dutch Card Lovers, hieronder de schets en mijn uitwerking ervan.



Ik heb de schets een slag gedraaid. Het papier wat ik heb gebruikt is van My Mind's Eye "Magnolia" en het afdrukje heb ik weer met derwentpotloden ingekleurd, uitgeknipt en opgeplakt met 3D foam. Een stiksteek geborduurd met de hand. Ik heb het afdrukje op een hekje gezet wat van crealies is en wij laatst gewonnen hebben bij de dubbele candy. Uit het design papier heb ik verschillende bloemen geknipt en sommige verhoogd opgeplakt met 3D foam. Verder heb ik nog gebruikt: Lint, perlen pen, fineliner, vlinderpons, distress inkt, tekststempeltje en vlinderstempeltje.....................................


Graag doe ik ook met deze kaart mee met de DT call bij Krea 'Teja' , lijkt me erg leuk om dat te doen!
Volgens mij past zo'n kaartje wel bij Krea 'Teja' vrolijk en kleurrijk!!
Dit kaartje doet ook mee bij:
Anyone For Anya - Teen/Punk Card (dit is toch wel een tienerkaartje)
Anything Goes Challenge Blog - Bingo ( Ribbon/flowers/Puches )



Bedankt voor het langskomen en het achterlaten van een berichtje!
groetjes,
Marijke

zondag 15 mei 2011

Fijne verjaardag

Dit keer een kaartje met de sketch van CFY# 11, pfffff was niet gemakkelijk, maar na wat heen en weer schuiven is het toch wat geworden.........


Het bruingetinte papier is het binnenste van een rol inpakpapier, normaal gooi ik dit bij het oud papier, maar dacht laat ik dit eens bewaren misschien kan ik het gebruiken bij kaarten maken. Het design papier weet ik niet waar dat van is............. Verder heb ik een grote bloem gemaakt met het bruine papier o.a en verschillende ponsen en strookjes papier.


De swirls heb ik op knotsgekke kaarten beurs gekocht en nu eindelijk eens gebruikt. De tekstlabel is van Femke. Embossing, parels, strass steentjes, glitter, div. ponsen gebruikt.

Het is wel een geluksweek voor mij, ik heb de challenge bij Scrapdelight en Penny Black Saturday Challenge gewonnen.

Zo nu ga ik nog even een wasje ophangen en wat huishoudelijke karweitjes doen. Gisteren was het hier feest, de verjaardagen van de kids, Chantal alweer 14 jaar en Ronald morgen 17 jaar. waar blijft de tijd. Ook wens ik allen die aan de examens beginnen volgende week heel veel succes, Ronald begint dinsdag ook aan het schoolexamen. Volgens mij ben ik zenuwachtiger dan hij, maak je toch niet zo druk Mam, het komt allemaal goed en ik ga dat examen halen zegt mijn grote zoon.

Dames nog een hele fijne zondag verder en bedankt voor de berichtjes die jullie achterlaten.

Marijke

vrijdag 13 mei 2011

34 jaar huwelijk!!


Bij Double Dutch hebben ze dit keer een vintage kaart/creatie challenge en dit kaartje heb ik in de vintagestijl gemaakt voor vrienden van ons die binnenkort 34 jaar getrouwd zijn.

Ik had dit kaartje er al op gezet maar door de problemen bij blogger was hij verdwenen, dus nog maar een keertje!

 Het papier is van Basic Grey 'Olivia ' en dit is bewerkt met de distresser en distress inkt Vintage Photo. Het witte golfkarton is een koekwikkel en dat heb ik ook bewerkt met distress inkt voor een vintage effect. De hartjes heb ik uit het design papier geknipt.
Het afdrukje, is het geen schatje, heb ik ingekleurd met derwentpotloden en uitgestansd met een Nellie multi frame.

Verder heb ik nog gebruikt: Brads, kant, tekst stempels, nietjes, paperclip en fineliner............ De grote bloem is zelf gemaakt!

Dit kaartje doet ook mee bij:
Penny Black Saturday Challenge - Distressing
Sketch Saturday - Sketch

Dames ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe,

Marijke

donderdag 12 mei 2011

34 jaar getrouwd!


                                                                  Klik op de foto voor groter.         

Binnenkort zijn vrienden van ons  34 jaar getrouwd en dat is wel een kaartje waard.
Bij Double Dutch hebben ze dit keer  een vintage kaart/creatie als challenge thema, dus werd het een kaartje in vintagestijl.


Ik had weer eens zin om een afdrukje in te kleuren, is het geen schatje, zo lief de twee muisjes onder de bloem en het papier is van Basic Grey 'Olivia'. Ik heb ook wit golfkarton gebruikt van een koekverpakking. Alles bewerkt met de distresser en ditress inkt 'Vintage Photo '. De hartjes zijn uit het design papier geknipt. De bloem zelf gemaakt.


Verder heb ik nog gebruikt: Kant, brads, paperclip, tekst stempeltjes, bruine fineliner en Nellie's multi frame.

Deze kaart doet ook mee bij:
Sketch saturday - Sketch
Penny Black Saturday Challenge - Distressing

Groetjes, Marijke

Op dit moment kan ik nergens berichtjes achterlaten, iets is er niet goed met de blogger. Als het allemaal weer goed werkt kom ik weer langs om alles te bekijken.

maandag 9 mei 2011

Geslaagd

Bij Challenge for You is dit keer een sketch challenge en de sketch is van Marjan. Neem eens een kijkje op haar blog, zij heeft een hele mooi stijl van kaarten maken.


 En dit is mijn kaartje geworden. In de maand juni slagen er als het goed is een paar jonge personen voor hun school diploma dus heb ik daar alvast een kaartje voor gemaakt.


Het designpapier is van  October Afternoon, wat in de candy van Marijke zat. Met de hand stiksels aangebracht. Wat heb ik nog meer gebruikt: stansjes, lint, knopen, nietjes, distress inkt, raffia, tekststempel, parels.............. Het stempeltje is van Marianne Design en is ingekleurd met derwentpotloden.

Bedankt voor jullie berichtjes en voor het langskomen,

Groetjes, Marijke

vrijdag 6 mei 2011

Ons Mams




Eindelijk weer een kaartje gemaakt!! De inspiratie was ver te zoeken en ik dacht nog wel lekker vakantie deze week dus dat wordt freubelen maar niet veel gedaan dus. Ik zag een leuke challenge bij Scrapdelight, een inspiratiefoto en kreeg ook daardoor inspiratie JOEPIE!! Het is een kaartje voor mijn mams geworden.


Dit is de inspiratiefoto en ik dacht gelijk aan het design papier van Marianne Design "Roses are Red..."  Ik heb ook mijn oude naaimachine van de zolder gehaald een heel oud ding wat nog van mijn oma is geweest. Helaas geen succes, kan alleen nog maar de stiksteek en dat gaat ook niet zo heel geweldig, dus het is een beetje rommelig geworden maar het past uiteindelijk wel bij de kaart vind ik hahaha.
Verder heb ik nog van alles gebruikt o.a. Distress inkt, knoopjes, lint, katoen, knijpertje, rolletjes papier, parels, gehaakte bloem en postzegel uit het design papier geknipt en de tekst heb ik op de computer gemaakt.


Zie dat de foto's een beetje donker overkomen en ik heb ze nog wel buiten in het zonnetje gemaakt. Grrrrr foto's maken is ook een hobby appart.

Voor het tekstpapiertje heb ik gebruik gemaakt van de nieuwe spelbinder die Chantal bij Tinie heeft gewonnen. Frosien heeft daar de candy gewonnen maar had de spelbinders dubbel en heeft die doorgegeven aan Chantal één van de jongste bloggers. Dames namens Chantal heel erg bedankt!!

Dit kaartje doet ook mee bij:
Scrapdelight - inspiratiefoto
Paperplay Challenge - Show us your style
Kartenallerlei - Muttertag

                                                         Groetjes, Marijke