zaterdag 30 april 2011

Cadeau tasje


Dit keer hebben ze bij Challenge for You een uitdaging maak een cadeau tasje. Op de blog staat ook de beschrijving van dit cadeau tasje. Heel leuk om te maken!! Mijn neefje wordt morgen 4 jaar en voor hem heb ik dit tasje gemaakt. Ik vind dit wel een stempelafdrukje wat bij hem past, een heerlijk boefje!


Het afdrukje is ingekleurd met derwentpotloden, uitgeknipt en met 3D foam opgeplakt. Het papier is van My Mind's Eye Tango. In het klepje heb ik twee eyelets gemaakt en daardoorheen een touwtje geknoopt, zodat je het dicht kan maken. Verder heb ik brads, plakparels, knoop, touw, distress inkt en een fine-liner gebruikt. De achterkant heb ik nog opgepimpt. De tekststempeltjes zijn van Marianne Design.

 Binnenin een zakje met kleine lolly's gedaan, hier is hij dol op!

Dit tasje doet ook mee bij:
Card for men - Circles
Menscardsworld- bloem

Dames bedankt voor het langskomen en nog een heel fijn en zonnig weekend.
Marijke

dinsdag 26 april 2011

Met de vlam in de pijp.......


Wat was het toch een mooi paasweekend, hoop dat julie er ook van genoten hebben.

Afgelopen weekend hadden wij een verjaardag van een 14 jarige jongeman die al van kleins af aan met mijn man regelmatig een dag met de vrachtwagen mee gaat. Op internet heb ik een vrachtwagen afbeelding gevonden en deze ingekleurd met derwentpotloden. Het papier is van de kruitvat en verder heb ik nog knopen, touw, tekststempel en fine-liner gebruikt. De sketch is van Create4fun Challenge.

Groetjes, Marijke

zaterdag 23 april 2011

Vrolijk Pasen


 Ik ( Marijke) heb toch nog maar een paaskaartje gemaakt voor in mijn fotolijstje, geel is niet helemaal mijn ding maar gecombineerd met oranje vind ik het wel een vrolijk geheel geworden. Het papier is van de kruitvat. Het afdrukje??? misschien dat iemand dit weet,  heb ik ingekleurd met derwentpotloden. Verder nog wat lint, bloemen, strass steentjes, kleine haasjes uitgeponsd en bewerkt met distress, fine-liner en nietjes gebruikt. Tja....de kaart is niet helemaal geworden zoals ik wilde..........soms heb je dat!!!


Met deze kaart doe ik bij de volgende challenges mee:
Stempeltraume - Ostern
Cutie Sunday - Easter

Dames wij wensen jullie een heel fijn paasweekend toe en geniet van het mooie weer!!

                                       Groetjes, Marijke en Chantal

woensdag 20 april 2011

Een fijne dag................

Bij Dutch Card Lovers hebben ze weer een hele leuke sketch en ik had wel weer zin om mee te doen. Dit kaartje heb ik zondagavond gemaakt, had al een idee hoe het moest worden! Ik heb een witte kaart gebruikt en het designpapier is van Basic Grey "Nook & Pantry". Alles bewerkt met groene distress inkt. De cirkels in het midden zijn gemaakt met een stans van Nellie multi frame's en het volgeltje is een creatables (moest toch even mijn nieuwe Big Shot uitproberen) werkt super trouwens. Verder nog een vlinder, witte gelpen, zwarte fineliner, glitter, tekststempel en brads van Bo Bunny gebruikt.


Zo nu ga ik even de nodige huishoudelijke dingen doen :( en dan lekker genieten van het mooie weer en vanavond aan een kaartje beginnen voor een jongen.
Dames geniet van het mooie weer en tot de volgende keer!

Groetjes Marijke


vrijdag 15 april 2011

Kaartje voor Larissa




Dit kaartje heb ik voor Larissa gemaakt zij is jarig op 19 april en wordt dan12 jaar en geeft een leuke candy weg. De kaart heeft zij al ontvangen. De sketch die ik heb gebruikt is van Hobbystempels callenge nr 8. Ik heb dit keer een easelkaart gebruikt en het papier is van Basic Grey "June Bug". Het afdrukje is ingekleurd met derwentpotloden en uitgeknipt, met 3d foam opgeplakt en op dat papiertje heb ik swirls gestempeld. Wat ik verder heb gebruikt is o.a. touw, vlinder, distress inkt, brads, perlen-pen, rode en witte fine-liner, en knoopjes gestanst met mijn nieuwe Big Shot. Heb eindelijk een stans apparaat aangeschaft. Nog wat tekst stempeltjes gebruikt!

Deze kaart doet ook mee met de volgende challenges:

Addicted-to-stamps-challenge - Happy Birthday
Stempelstudio - April doet wat hij wilt.
The ABC challenge - S is for sugar en spice

Wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe met mooi weer.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.
Groetjes Marijke

woensdag 13 april 2011

CardPatterns 110


Ik had weer eens zin om met een sketch van CardPatterns mee te doen.  De sketch van challenge 110 en dit is mijn uitwerking ervan. De kaart heb ik gemaakt voor een naamgenoot Marijke van Marijkesscrapkaarten  en zij is 16 april jarig en geeft een leuke candy weg bij de 50 volgers. Als het goed is heeft ze vandaag de kaart ontvangen. Het papier is van Bo Bunny "Wicki B Colletion". De bloemen heb ik ook uit hetzelfde designpapier geknipt en met 3d foam opgeplakt. Een Doily bewerkt met twee kleuren distress inkt.  Verder nog vlinders, div. lint, touw, perlen-pen, nietjes, tekststempels en gelpen gebruikt.


De binnenkant ook een beetje gescrapt met design papier, vlinders, bloem en gelpen.


Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer,
Groetjes Marijke

vrijdag 8 april 2011

Rijbewijs


Eindelijk weer eens tijd om een kaartje te plaatsen. Beetje druk gehad en natuurlijk ook lekker van het mooie weer aan het genieten. Ik had een kaartje nodig voor iemand die geslaagd is voor zijn rijbewijs.
Ik heb op een sheet met waterverf druppels blauw en groen gespat en hierop een correspondentie kaartje gedrukt. Daarop heb ik weer de autootjes gestempeld. Het papier wat ik heb gebruikt is van Little Yellow Bicycle en heet "Luckey Me", Verder wat sterretjes, hoekpons, lint, tekststempeltje en fineliner gebruikt.

Dames bedankt voor jullie berichtjes ik lees ze altijd graag, een heel fijn weekend en geniet van het mooie weer.
Marijke

vrijdag 1 april 2011

Challenge for you #5

Bij Challenge for You hebben ze dit keer een inspiratie challenge.
Dit is de inspiratiefoto!


Kop en schotel, vogel, blaadjes, bloem........ ronde vormen..........dit is wat ik erin zag en wat het uiteindelijk is geworden.


Het is een ronde kaart geworden. Verschillende maten cirkels gemaakt van design papier en wit papier, van de witte cirkel heb ik de rand geponsd. Diversen design papiertjes gebruikt o.a. Eline's Huis. Verder kant, bloemen, vlinders groot en klein, brad, blaadjes, perlen-pen, fineliner, distress inkt, bling en glitter gebruikt. Het vogeltje is een stempeltje van Kars en heb ik op verschillende papiertjes gestempeld en opelkaar geplakt. Nog wat tekst erop gestempeld.


Een heel fijn weekend en tot de volgende keer,
Marijke