woensdag 30 maart 2011

Grijs/roze kaartje


Ik had het mooie papier van EP 'Be Mine" nog op tafel liggen en heb dit gebruikt voor een stempelkaartje. Had weer eens zin om een stempelafdrukje in te kleuren.

Het magnoliaatje heb ik ingekleurd met derwentpotloden en roze swirls langs de rand gestempeld.
Verder heb ik drie lintjes gevlecht, geeft wel een leuk effect, diverse bloemen, parels, stampertjes, nietjes, tekststempeltje en wat kleine reepjes designpapier gekruld.
De sketch is van Friday Sketchers.

Deze kaart stuur ik bij de volgende challenges in:
Just Magnolia - Bingo - Gems,Flowers,Ribbon
Dutch Magnolia lovers - Anything Goes

Dit award hebben we van Irene gekregen! Dankjewel Irene wij vinden dit een eer en een groot compliment. Het  award hebben wij laatst ook al gekregen en houden het hierbij, zie vorige berichten. We geven het award door aan al onze volgers!

Groetjes en een fijne dag,
Marijke

zondag 27 maart 2011

Challenge for you #4


Bij Challenge For You hebben ze dit keer weer een hele leuke sketch en dit kaartje heb ik ermee gemaakt.
Wist gelijk dat ik het nieuw designpapier wat we op de beurs in Den Bosch hebben gekocht wilde gebruiken. Het is zo mooi papier van EP "Be Mine"... roze en grijs...lief en stoer. Ik heb het papier  met de distresser en daarna met de randjes met zwarte inkt bewerkt. Diverse stiksels met de hand gemaakt ( als je op de foto klikt zie je dat beter). Een zelfgemaakt bloem en blaadjes, knoop, vlinders en eyelets erop geplakt. Nog wat tekst gestempeld en dat blokje opgeplakt met 3d foam.

Wens jullie allemaal een hele fijn zondag toe en tot de volgende keer,
Marijke

vrijdag 25 maart 2011

Verjaardags Tag

 Deze tag heb ik al eerder gemaakt maar zet het nu op het blog. Het is een verjaardagskaartje voor Annemarie. Morgen is haar verjaardag en zij heeft dit kaartje al van de week gehad. Het papier is van Elines huis. Verder zijn de randjes bewerkt met inkt en heb ik kant, lint, bloemen, blaadjes, vlinders, knoop, strass steentjes en fineliner gebruikt. Aan de achterkant heb ik nog een los kaartje gemaakt waar je de tekst op kan schrijven.

Wens jullie allemaal een heel fijn en zonnig weekend toe,
Marijke

donderdag 24 maart 2011

75 jaar

 Hoi allemaal
Allereerst willen wij de nieuwe volgers welkom heten en bedanken dit zij ons volgen. Ongelooflijk we zitten al op de 65, dit hadden we nooit verwacht.


Dit weekend viert mijn vader zijn 75 e verjaardag en dat is wel een kaartje waard. Hij is heel muzikaal, speelt elke dag op zijn orgel, zit nog in een orkest dus dat moest iets met muzieknoten worden.
Ik heb wat papier gecombineerd, alle randjes bewerkt met de distresser en daarna met distress inkt. Tekst op de computer gemaakt en 75 jaar gestempeld. Verder nog wat touw, knoopjes, zwarte fineliner en een muzieknoot bedeltje. De sketch is van Dutch Cards Lovers! De kleuren komen niet zo mooi over op de foto,in echt is het papier meer blauw!!

Dames bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer en geniet van het mooie weer!!
Marijke

dinsdag 22 maart 2011

Krabbels

De challenge bij Challenge For You is dit keer pimp een bestaand notitieboekje en maak daarbij gebruik van een sketch ( kaart mag ook). Bij Chantal op haar kamer lag een notitie blokje wat zij gebruikt en waarvan de kaft er niet meer uit zag. Dus deze heb ik voor haar opgepimpt!


Het papier is van Bo Bunny 'Wicki B. Collection' prachtige kleuren heeft dit blokje. Ik heb ook maar eens het prikmatje, prikpen en borduurgaren van zolder gehaald om stiksels te maken, zag dit op andere blogs en dat ziet er erg leuk uit. Ga ik zeker vaker doen. De grote bloem heb ik zelf gemaakt en bewerkt met distress inkt en stickels. Verder nog wat vlinders, distressinkt, parels, gelpen, kant en veel stickels gebruikt. Op de computer nog de tekst krabbels gemaakt. Is het geen schattig notitieblokje geworden?? had eigenlijk ook een foto moeten maken hoe het er eerst uitzag:))


Zo dames ik ga nog even genieten van het mooie weer buiten op een stoeltje in de zon.
Tot de volgende keer en bedankt voor jullie leuke en lieve berichtjes, wij lezen ze altijd heel graag.

Marijke

zondag 20 maart 2011

Je bent een kanjer.....


Dit model kaartje had ik laatst in een oude Hobby Handig zien staan en dacht die ga ik maken met een magnoliaatje. Het is een soort tag/kaart. Toch wel mooi hoe zo'n wit afdrukje tot leven komt door het in te kleuren. Ben wel even bezig geweest met de kaart voordat hij helemaal naar mijn zin was. Het versieren, de bloementoefjes e.d. heb ik geloof ik wel 10 keer veranderd, ha,ha.

Het papier is van Pretty Paper Bloc "Vintage Pink/beige. Wat heb ik nog meer gebruikt: distress inkt 'Vintage Photo", hoekpons, distresser, lintjes, kant, parels, roosjes, vlinders, blaadjeslint, stickels........... Nog een tekststempel van Marianne Design.
Op de vlinders, bloem en strikje in het haar van het magnoliaatje heb ik wat stickels gedaan maar dat is haast niet te zien op de foto.

Deze kaart stuur ik in bij de volgende challenges:
Dutch Magnolia Lovers - Kleuren bruin, roze, creme/wit
Just Magnolia - Favorite color combo
Stamp Something - Something Sweet
Nederlands Magnolia Challenge - Tag met magnolia afdrukje


Gisteren zijn wij naar de Knotsgekke kaartendagen in Den Bosch geweest, gezellig, veel gezien, veel gekocht, portemonnee helaas leeg, hadden nog veel meer willen kopen, maar we moeten natuurlijk nog wel wat te wensen overhouden. Eens geprobeerd te kleuren met copicsmarkers, viel niet mee maar wat is dat mooi! Weer iets voor op de wensenlijst zucht..........wordt steeds groter! Wat heb toch veel mogelijkheden om een afdrukje in te kleuren. Chantal wilde graag een workshop Cupcakes versieren volgen en dat hebben we dus gedaan en zie hier het resultaat. Twee konijntjes in een holletje, erg leuk om te doen! Al met al een geslaagde dag. 

Ik zag ook nog bij thuiskomst dat ik met mijn kerstkaart ha,ha, in de top 3 sta  van

Wat een lang bericht is het geworden, het zonnetje schijnt al lekker dus ik ga dadelijk even in de tuin werken en misschien nog wat freubelen met onze nieuw gekochte aanwinsten.

Een hele fijne zondag verder en tot de volgende keer!
Marijke

donderdag 17 maart 2011

Lentekaartje

Dit keer weer een lente kaartje gemaakt. Bij Anyone For Anya hebben ze een foto kleuren challenge met thema lente. Dit is mijn kaartje hiervoor geworden de sketch die ik heb gebruikt is van Friday Sketchers.
Papier is van de kruitvat, afdrukje heb ik ingekleurd met derwentpotloden en alles bewerkt met inkt. Verder nog wat bloemen, takjes, parels, knoop en een tekst stempeltje!

De kaart doet mee met de volgende challenges:
Anyone For Anya - Colour Challenge Spring
Friday Sketchers - Sketch
Scr@p-Cards Challellege Blog - Kleur Blauw
Simon Says Stamp Challenge - Happy Birthday
Whoopsi Daisy Challenge - Flowers

Bedankt voor het langskomen en het achterlaten van een reactie,

Marijke

dinsdag 15 maart 2011

Kert(ster)kaartje maart

Wat is het al lekker weer, de voorjaar hangt in de lucht, de vogels fluiten en de achterdeur staat heerlijk open, ben vast aan de tuin begonnen en ik heb weer een kerstkaart gemaakt............hihihi.  Het lukt me nog steeds om elke maand een kerstkaart te maken. Ik zag de sketch van Dutch Card Lovers en dacht die ga ik voor een kerstkaart gebruiken. Het designpapier is van Making Memories 'Falala', hiervan heb ik 3 sterren geknipt en nog wat kleine sterretjes geponst. Op het papier heb ik ook 3 kerstbomen gestempeld en uitgeknipt. Sommige sterren en boompjes heb ik met 3d foam opgeplakt. Nog wat tekst erop gestempeld en wat inkt gebruikt.

Deze kaart heb ik ook ingestuurd bij,
Die Cut Dreams Christmas Club - Starlight, starbright

Dames geniet van het mooie weer en tot de volgende keer,

Marijke

zondag 13 maart 2011

Bloemengroet

Gisteren een kaartje gemaakt met de sketch van Challenge for you. Afgelopen week heb ik het mooie papier van Eline's huis gekocht en gelijk maar gebruikt...... Wat heb ik verder nog gebruikt, grote bloem deze is bewerkt met inkt, harten, lint waar één ook bewerkt is met inkt, knoop, vlinders, een donkerrode fineliner en een figuurschaar. Eigenlijk een heel simpel kaartje!

Deze kaart doet met de volgende challenges mee:
CFY #2 - Sketch
Res-Q Challenges- RESQ 73  use a touch of pink
Dames leuk dat jullie even komen kijken en tot een volgende keer,

Marijke

vrijdag 11 maart 2011

Gefeliciteerd kaartje voor man!!


De komende tijd zijn er wat mannen jarig in de familie en daarvoor heb ik alvast één kaartje gemaakt. Ik heb de sketch van CPS-Card Sketches gebruikt. Het is een eenvoudige sketch dus heb ik het kaartje ook éénvoudig gehouden. Vind het toch steeds moeilijk om een afdrukje op een mannenkaart te gebruiken en heb dus maar in Word op de computer een grote tekst gemaakt. Erg leuk te doen en er zijn veel mogelijkheden in  het programma Word. Het papier is van My Minds Eye 'Quite contrary",  had ik nog een knipvel liggen met letters en daar de naam uit geknipt! Distressinkt, knoop, touw en een bruine fineliner gebruikt. De kleuren komen niet zo mooi over op de foto in het echt zijn de letters wat meer bruin hier lijken ze wat oranje!


Wens jullie een heel fijn weekend toe,
Marijke

woensdag 9 maart 2011

loveee!

Hoi,
Deze week heb ik vakantie en heb ik weer eens tijd om een kaartje te maken. Bij Dutch card lovers hebben ze nu ook een challenge voor kinderen en daar heb ik dit kaartje voor gemaakt. Het is een sketch challenge!
Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design "Fika" en deze kleuren vind ik erg mooi.
Het afdrukje is een magnoliaatje en die heb ik ingekleurd met derwentpotloden en verder heb ik nog lint gebruikt, bloemen en parels. Hoop dat jullie mijn kaart leuk vinden!!

 Heel veel groetjes,
Chantal

Groetjes

Op Ducth Card Lovers hebben ze nu een speciale challenge, dit keer kunnen ook kinderen mee doen, en de sketch ontworpen is door Mindy. Het was een uitdagende sketch!! De kaart heeft wat zweetdruppels gekost, pppffff eer dat ie naar mijn zin was en nu vind ik hem nog niet je van dat!!! Maar ja dat heb wel eens!
Wat heb ik zoal gebruikt,
Papier is van My Minds Eye, afdrukje weet ik niet, bloemstansjes, tekststempeltje, strass steentjes, randpons en lint.

Deze kaart doet mee met de challenge bij:
CR84FN Color Challenge - #18 Yellow-orange-Kraft



En we hebben weer een award gekregen!! Dit keer van Sanne en Colien. Heel erg bedankt dames, wat een groot compliment! Nu is het de bedoeling dat we wat over ons vertellen en de award weer doorgeven! Het één en ander hebben we in het vorig berichtje al verteld dus willen we het hierbij laten. Anders wordt het zo saai voor jullie :) Wij geven deze award aan al onze volgers door die hem nog niet hebben ontvangen, neem hem maar mee!

Groetjes en tot de volgende keer,
Marijke

maandag 7 maart 2011

Een award en de top 3

Goedemorgen dames, wat was het gisteren toch een mooie dag met een stralende zon! Wij hebben er in iedergeval van genoten en lekker in het zonnetje naar de optocht in ons dorp gekeken.
Thuis gekomen zie ik dat we deze award hebben gekregen van Mieke en Chyntia , wat lief, een eer en ook een groot compliment! Neem eens een kijkje bij deze dames ze maken prachtige creaties. Nu is het de bedoeling dat we 8 dingen over onszelf vertellen en dat we de award doorgeven aan 8 personen.
De 8 dingen over onszelf hebben we gedeeld 4 van Marijke en 4 van Chantal.

Marijke:
1. Ik ga graag wandelen met onze lieve Franse Bulldog Elmo, heerlijk genieten van de mooie natuur rondom ons dorp.
2. Ik maak graag kaarten en sinds kort zijn dit scrapkaarten en verzamel daar van alles voor:))) (zeer verslavend)
3. Koken is ook een hobby van mij.
4. In de zomer ben ik ook graag in de tuin bezig.

Chantal:
1. In mijn vrije tijd turn en dans ik graag, turnen doe ik al 11 jaar.
2. Zit op de middelbare school in de tweede klas.
3. Knuffel graag met Elmo ons Bullie
4. Heb ook een hamster die Iniminie heet en erg lief is.

Nu is het de bedoeling dat we de award doorgeven aan 8 personen en dat is wel heel moeilijk, gun iedereen die zo creatief bezig is deze award. Wij hebben gekeken wie nog niet de award heeft of/en ook nog niet zo heel lang een blog hebben.

Anna  Ingrid   Angela  Tinie  Aartje  Ank  Marijke  Ellen

Neem eens een kijkje op de blogs van deze dames ook zij maken prachtige creaties!! Pfff het was moeilijk om een keuze te maken graag geven we deze award aan iedereen door.

De volgende twee kaarten staan in de top 3 en daar ben ik best wel trots op!
Deze kaart staat in de top 3 van Dutch Card Lovers.
Deze kaart staat in de top 3 van Anyone for Anja.
Zo dat was weer een heel bericht, nu ga ik weer wat aan de huishouding doen ;(  en volgens mij wordt het vandaag weer een mooie dag, de zon schijnt al!! Lekker van genieten en als er wat tijd over is weer wat freubelen!!

Liefs, Marijke en Chantal

vrijdag 4 maart 2011

Hi

Dames bedankt voor jullie leuke en lieve berichtjes op het wit,zwart,rood kaartje en de nieuwe volgers welkom op onze blog, 51 hebben we er al !!


Dit keer een kaartje met de sketch van Anyone For Anya gemaakt. Weer een kaartje met een stempelafdrukje en ingekleurd met derwentpotloden. Het papier wat ik heb gebruikt is een oudje en ik weet niet meer hoe het heet, het randje zat er niet meer aan.......... Cirkel gemaakt met een cirkelpons, achter de cirkel een tja...... hoe noem je zo iets gaatjeslint? en daarop weer een reepje designpapier en dat aan de uiteinden omgekruld. Een bloem met daarop de tekst "Hi" per computer erop geprint nog een knoopje en wat parels met de perlenpen ( dat ging niet helemaal goed grrrrr..... maar weer opgelost met een knoopje )

Deze kaart doet met de volgende challenges mee:
Anyone For Anya - de sketch
Papertake Weekly Challenge - Anything Goes with extra something old (old design paper)
Hobbystempels.nl  - kleuren uitdaging roze,groen,rood.

Wij hebben nu heerlijk een weekje vrij en hopelijk kunnen we lekker wat freubelen.
Dames wij wensen jullie en heel fijn weekend toe en voor de carnavalvierders onder ons ALAAF en maak er een skon fiske van!!

Groetjes, Marijke

donderdag 3 maart 2011

Wit, zwart, rood.

 Dit keer een kaartje gemaakt met de sketch van een nieuw challenge blog 'Challenges for you'.  Het is wel een uitdagende sketch!! erg leuk om van alles daarvoor te gebruiken. Wat heb ik gebruikt o.a. wit papier, designpapier is van de kruitvat en daar met een zwart draad een stiksteek doorheen geregen. Geruiten lint met een draad gerimpeld, takjes en vogels gestempeld donker en licht. Diverse bloemen, takjes, knopen, vlinders, parels enz.. De roos is een freebie digi van Phooka en ingekleurd met derwentpotloden dep red en black. Een heel ander kaartje als anders maar erg leuk om te maken.  


Met deze kaart wil ik bij de volgende challenges meedoen,
Challenges for you - de Sketch
The Shabby Tea room - Photo inspiration whit,red and black
Digital tuesday challenge - use a digital element ( digi rose Phooka)
Totally Gorjuss - Black and........

Dames bedankt weer voor jullie berichtjes en tot de volgende keer.
Groetjes,
Marijke

dinsdag 1 maart 2011

The sun is shining

 The sun is shining! Vandaag toch echt wel, de zon is hier weer te zien. Bij Dutch Card Lovers hebben ze weer een leuke sketch en deze heb ik gebruikt voor de kaart. Gecombineerd met de colorchallenge bij CR84FN #17 en de bloemen uitdaging bij Girlcardsworld challenge! Ik wilde een vrolijk kaartje maken en dat is wel gelukt vind ik zelf :)) Het papier is van Basic Grey "Olivia". Op het papier heb ik twee grote vlinders gestempeld. Verder lint, diverse bloemen, knopen, brads en een vlinder gebruikt. Met de perlen-pen nog wat parels gemaakt en met een groene fine-liner stipjes op de grote bloemen en streepjes op de kaart gemaakt. Op de kaart nog de tekst The sun is shining gestempeld.
Met deze kaart wil ik bij de volgende challenges meedoen:
Dutch Card Lovers - de Sketch
CR84FN Color Challenge - #17 Light pinke, bright pinke, chartreuse
Girlscardworld - Bloemen

Dames bedankt voor het langskomen en ik vind het leuk als jullie een berichtje achterlaten,
Groetjes, Marijke