vrijdag 25 februari 2011

Van harte.....



Gisteravond dit kaartje gemaakt op ons hobbygroepje. Al jaren komen we op woensdagavond met een aantal dames bij elkaar om te knutselen. Van één van de dames heb ik dit lieve afdrukje gekregen. Zij is sinds kort ook door mij besmet geraakt door het scrapvirus!! Voor dit kaartje heb ik de sketch gebruikt van Sketchsaturday. Het papier is van Maja Design van de serie Fika, zag bij velen dit mooie papier, dus heb het ook maar gekocht. Papier bewerkt met de distresser en de randen beinkt met Vintage Photo distress inkt.
Het afdrukje ingekleurd met mijn derwentpotloden. Verder allerlei bloemen, stras steentjes, lint, een hoekje (ooit van iemand gekregen) en glitter gebruikt.

Met deze kaart wil ik met de volgende challenges mee doen:
Magnolia Stamp Lovers - Pastel challenge
Magnolia Down Under - Distressing
A Spoon Full of Sugar - Birthday Wishes

Dames bedankt voor het langskomen en ik lees graag jullie berichtjes.
Groetjes, Marijke

woensdag 23 februari 2011

Speciaal voor jou.


Dit keer een kaartje gemaakt met de sketch van Girlscardsworld! Het papier is van My Minds Eye "Magnolia" en het afdrukje is van Bildmalarna. Ik heb verschillende kleine bloemetjes rondom het afdrukje geplakt en daar de met perlen-pen pareltjes opgemaakt. De tekst aan de zijkant erop gestempeld en onder op de kaart een lintje met knoop. Het afdrukje heb ik half uitgeknipt.


Dames bedankt voor het langs komen en tot de volgende keer,
Marijke

maandag 21 februari 2011

Voorjaarskaart met een lief herderinnetje!

 Dit voorjaarskaartje heb ik een aantal dagen geleden gemaakt! Ik ben er wel even mee bezig geweest maar het was erg leuk om het te maken. Het Digiafdrukje heb ik gekregen van Pronty, als je aanmeld voor de nieuwsbrief en je stuurt een mailtje naar ze dan krijg je dit lieve herderinnetje als digistamp.
Voorop de kaart heb ik een paar losse schaapjes gebruikt, ik heb ze dus losgeknipt en apart erop geplakt waarvan sommige met 3d kit.

 Binnenin de kaart zie je het herderinnetje met haar schaapjes en hier heb ik weer losse schaapjes erbij geplakt. Het papier wat ik heb gebruikt is van paperblok Basic Grey Olivia. Het digiafdrukje en de schaapjes zijn ingekleurd met derwents.


 Her en der heb ik nog wat bloemen, parels, lint, takjes en parels gebruikt.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
Charisma Cardz Challenges #7 Spring has Sprung
Digital tuesday challenges # 98 Use a die cut
Hobbyscrapcards and gifts eigen idee en sketch

Dames bedankt voor de tips om de stempels te bewaren. We hebben op dit moment veel lege cd doosjes hier liggen dus daar ga ik eens mee beginnen of mij dat beter bevalt.

Groetjes en tot de volgende keer,
Marijke

zaterdag 19 februari 2011

Een vrolijk kerstkaartje en een vraagje!!


 Dit keer weer een kerstkaart gemaakt, wil toch proberen elke maand er tenminste één te maken..........
Het is wel een vrolijk kerstkaart. Ik heb het papier van My Mind's Eye "Colorful Christmas"gebruikt. En kleurrijk is het wel. Het afdrukje is een Snoesje, ingekleurd met derwents en verder heb ik alleen twee knopen, touw, parels en sneewvlokken gebruikt. De sketch is van Double Dutch. Er nog vrolijk kerstfeest bij gestempeld. Zo... deze kan weer in het kerstkaartendoosje.
De kaart doet mee met de volgende challenges:
Double Dutch  sketch

Ik heb nog even een vraagje, hoe en waar bewaren jullie je stempels in. Welk bewaarsysteem hebben julie? Ik heb ze nu in een doosje maar dat begint aardig vol te raken en echt goed werkt dit niet. Alles doorelkaar, misschien hebben jullie een goede tip!

Dames allemaal een fijn weekend! en bedankt voor het langskomen.

Marijke

donderdag 17 februari 2011

Nieuw huis kaartje!

Dit keer een kaartje gemaakt voor de ouders van een vriendin van mij. Zij verhuizen volgende week over naar een nieuw huis. Op CPS zag ik een leuk sketch en die heb ik er voor gebruikt. Het papier had ik al en weet niet meer waar het van is, maar er staan huisjes op en dat vond ik wel leuk om te gebruiken. Het afdrukje is een Penny Black en verder heb ik de kaart rust gehouden. Alleen wat touw, knoop, bloem en strassteentjes gebruikt. De tekst heb ik op de computer gemaakt.

De kaart doet met de volgende challenge mee:

Dames bedankt voor jullie reacties ik lees ze altijd graag,

Groetjes, Marijke

dinsdag 15 februari 2011

Vlinderkaart


Ik heb van de restjes "Tilda Springtime" papier deze kaart gemaakt! De sketch is van DCL. Ik heb het papier bewerkt met de distresser en de randen met inkt. Kleine vlinders gestempeld op de achtergrond en wat groter vlinders om in te kleuren met derwentpotloden. Het tekstrondje is op de computer gemaakt met een beetje hulp van mijn zoon. Wel goed gelukt al zeg ik het zelf:))
Verder nog wat lint, kant, bloemen en parels gebruikt.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
Dutch Card Lovers de sketch
Stampavie and more #28 Buttons and lace
Whoopsi Daisy Challenge Free and Easy

Van Marijke hebben we de Liebster Blog award gekregen. Thanks, wat lief en wat een eer weer! Wij hebben deze award vorige week ook al ontvangen van een aantal dames en hem toen doorgegeven. Dit keer willen wij het hier bij laten.

Dames bedankt voor jullie leuke en lieve berichtjes en voor het langskomen,
Groetjes Marijke

zaterdag 12 februari 2011

Made with love !!

Hier ben ik weer!!, Eindelijk na een lange tijd want ik had het druk met school en dansen. Ik heb namelijk ook vorig weekend een danstoernooi gehad wat het hele weekend duurde dus ja ik heb het heel erg druk gehad. Maar ik heb tussen door nog even een kaartje gemaakt.
Het kaartje heeft een beetje met valentijn te maken: Made with love<3 !! Het papier is van Tilda Springtime, het stempeltje van magnolia. Ik vind de magnolia stempeltjes nog steeds de mooiste al zeg ik het zelf. Het roosjespapier heb ik van een mevrouw gekregen in het hobby winkeltje in Heesch. Het is met de cuttlebug gedaan.

Ik heb verder nog wat glitter, heel veel bloemetjes, pin en roosje gebruikt, en natuurlijk de stempel "made with love" en daaromheen een envelopje van een pons die we ooit eens een keer in een boekenfestijn hebben gekocht.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.
XXX Chantal.


Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
A Spoon full of Sugar Let's see some love
Paperplay challenges Hearts and flowers but not Valentine
Stamp with fun love/liebe
Whoopsi Daisy Challenge Give us your heart

donderdag 10 februari 2011

Een tienerkaartje!

Voor een tienermeisjeskaart ( wat een woord) heb ik dit stempelafdrukje gekozen, dit kan wel vind ik. Het is niet te schattig toch?? of te kinderachtig. Het papier is June Bug en heeft mooie kleuren niet te zoet en niet te fel. Afdrukje is ingekleurd met derwentpotloden.

Verder heb ik de papiertjes bewerkt met rode inkt, wat knoopjes, bloemetje en met de perlenpen parels gemaakt.


Rondom de cirkel heb ik lint in lussen vastgemaakt wat wel een leuk effect geeft!
De sketch is van Creat4Fun.
Challenges,
Creat4Fun: sketch
Groetjes en leuk dat jullie langskomen,
Marijke



dinsdag 8 februari 2011

Een succes kaartje


Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn schoonzusje. Zij is begonnen met een nieuwe baan in Den Bosch. Dit keer heb ik niet een stempelafdrukje gebruikt en eens een heel ander soort kaart gemaakt. Af en toe eens iets anders proberen. Ik heb wel een stempel gebruikt,de summer flower van Imaginisce en deze verschillende keren gestempelt op scrappapier. Wat ook een leuk effect geeft! Het papier is overigens van de Action. Verder alleen nog een grote bloem van Marianne Design gebruikt, knoop, lint en wat strass steenjes. De pappiertjes en de grote bloem bewerkt met distress inkt. De tekst Succes op de computer gemaakt.

De sketch is van Dutch Card Lovers challengenummer 79.

De kaart doet ook mee met de kleuren challenge bij CR84RN Color Challenge, licht roze, donker roze en bruin.


Bedankt voor het langskomen en nog een fijne avond verder,

Marijke

maandag 7 februari 2011

Een leuke verrassing!


Wat een verrassing, vanmorgen voor dat ik naar mijn werk ging, kijk ik op onze blog naar de nieuwe creaties die de afgelopen uren geplaatst zijn en zie ik dat wij van Mieke en Aartje en ook van Sieta de Liebster Blog award hebben gekregen. Dames wat lief en wat een eer. Thanks!! Wij kijken altijd graag naar jullie mooie creaties! Onze dag begon gelijk goed, nou ja die van mij, Chantal ligt ziek op de bank. De griepvirus zwerft hier ook rond.
Er zitten natuurlijk wel een paar regeltjes aan deze award:
- maak een post met de "Love Blog " en maak een link naar de blog van de persoon van wie je het award heb gekregen en laat weten dat je de award van hem/haar accepteerd.
- kies vervolgens uit 3 tot 5 favoriete blogs die je tevens linkt in het bericht.
Ik geef de award door aan de volgende personen:
Dames wij horen graag van jullie of je de award accepteerd. Graag hadden wij de award aan al onze lieve volgers gegeven. Wij lezen altijd met plezier jullie berichtjes en kijken ook graag op jullie blogs naar al het moois wat gemaakt wordt en ook om ideeen op te doen.
Nog een hele fijne avond allemaal,
Liefs Marijke en Chantal

zaterdag 5 februari 2011

Candy gewonnen bij Anita!


Vandaag heeft de postbode de candy gebracht die we bij Anita hebben gewonnen!! Nog Bedankt hiervoor. Heerlijk weer wat mooie spulletjes om te freubelen erbij, altijd leuk om zoiets te krijgen. Het thema en de kleuren zijn erg toepasselijk bij het weer van nu, regen en harde wind.
Ben vandaag ook nog even bij de Action binnengewipt en natuurlijk ook weer iets gescoord voor de hobby:). Dus wij kunnen weer even vooruit. Dames wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe.

Groetjes, Marijke en Chantal

donderdag 3 februari 2011

Valentijnskaartje

Dit keer heb ik een Valentijnskaartje gemaakt, niet helemaal mijn ding, maar ik zag zoveel challenges met Valentijn als thema dat ik er toch maar één kaartje met dit thema gemaakt heb. Ik heb ooit een fotolijstje gekregen waar je verschillende foto's in kan doen maar tegenwoordig met de digitale versies komt daar weinig van. Nu dacht ik om daar elke maand een kaart voor te maken en dit is de eerste. Februari , Valentijnsdag! Het papier is een combinatie van verschillende merken, stempeltje is een magnoliaatje en ingekleurd met derwents, verder heb ik wat harten geknipt. Lekker nog wat glitters gebruikt en één roosje! Niet helemaal geworden zoals ik in mijn gedachten had, maar dat heb wel eens!!

Met dit kaartje doe ik mee met de volgende challenges:

Alles met en over kleuren met derwents, alles mag, gebruik een magnoliastempeltje
Duymelot Design Team, Hart in verwerkt
CR84FN Color Challenge, Bruin,rood, turqoise
Girlscardworld, Valentijn
Totally Tilda Challenge blog, Verschillende harten.
Double Dutch, Valentijnskaart/creatie
Leuk dat jullie even komen kijken en tot de volgende keer,


Liefs Marijke

woensdag 2 februari 2011

75 jaar jong!

Dit kaartje heb ik voor mijn tante gemaakt. Zij wordt dit weekend 75 jaar! Ze houd wel van een grapje en daarom heb ik dit geweldig digi afdrukje gebruikt. Het afdrukje is van Justinkllined en te vinden bij de Wrinklies en is ingekleurd met derwentpotloden. Het papier is van een Pretty Paper bloc " Old Fashion Christmas "maar ook goed te gebruiken voor een gewone kaart. De sketch is van Friday Sketchers, alle papier is bewerkt met de distresser en beïnkt met vintage photo distress inkt. Verder een kantje, parels, zelfgemaakte bloemen, blaadjes, vlinder en wat tekst stempels gebruikt.
De huishouding is gedaan en nu ga ik lekker nog even een uurtje fröbelen,
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer,
Marijke